Γκάφα της Γιουνάιτεντ με την τιμή της φανέλας

Σε γκάφα υπέπεσε το τμήμα marketing της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο έδινε μισοτιμής για μερικές ώρες τις φανέλες των "κόκκινων διαβόλων" και δεν ήταν λόγω εκπτώσεων. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Γκάφα της Γιουνάιτεντ με την τιμή της φανέλας

Εάν ψάχνατε φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τιμή ευκαιρίας, τότε η Πέμπτη (24/7) ήταν η τυχερή σας μέρα. Το τμήμα marketing των "κόκκινων διαβόλων" έδινε σε απίστευτα προσιτές τιμές την πρώτη εμφάνιση της ομάδας, όχι από... καλή καρδιά, ούτε λόγω εκπτώσεων, αλλά εξαιτίας ενός λάθους. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να αγοράσουν τη φανέλα με λιγότερα από 30 ευρώ!

Οι τιμές ευκαιρίες διήρκεσαν μερικές ώρες μετά από τη νίκη της ομάδας του Φαν Χάαλ επί των LA Galaxy, με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διαδικασία των πωλήσεων να τονίζει: "Εκείνη τη στιγμή περιμέναμε το σύλλογο να μας απαντήσει εάν μπορούμε να τιμολογήσουμε τις παραγγελίες που είχαν ήδη γίνει. Οι παραγγελίες μπορούν και να ακυρωθούν κατά την κρίση μας, αλλά εξαιτίας του μεγάλου όγκου τους, η επιβεβαίωση από την ομάδα είναι απαραίτητη".

Γκάφα της Γιουνάιτεντ με την τιμή της φανέλας

Οι φήμες θέλουν τους φίλους της Γιουνάιτεντ να προχωρούν σε μαζικές αγορές, από τη στιγμή που η είδηση έκανε το γύρο των social media. Σίγουρα πάντως κάποιος έχασε τη δουλειά του μετά από αυτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK