Η αποκάλυψη του Μουρίνιο για το deal με Πογκμπά

Ποιος είπε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε άκοπα τον Πολ Πογκμπά δίνοντας πάνω από 100.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους; Διαβάστε την αποκάλυψη του Μουρίνιο για τον έτερο μνηστήρα του Γάλλου αλλά και την ατάκα του Πορτογάλου για την... Ρώμη.

Η αποκάλυψη του Μουρίνιο για το deal με Πογκμπά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε το παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ για να ντύσει (ξανά) στα κόκκινα τον Πολ Πογκμπά, προσφέροντας το αστρονομικό ποσό των 105.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους, ωστόσο θα μπορούσε κάλλιστα ο συγκεκριμένος παίκτης να είχε καταλήξει σε άλλη ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτό δήλωσε ευθαρσώς ο Ζοζέ Μουρίνιο μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα "Goal.com", δημιουργώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο μυστήριο γύρω από την απόκτηση του παίκτη.

"Ω, ήταν δύσκολο να τον πείσω. Είχα πολλές συζητήσεις στο τηλέφωνο, πολλά μηνύματα. Νομίζω ότι δεχόταν ένα μήνυμα το πρωί από τον προπονητή άλλου μεγάλου συλλόγου και το απόγευμα από μένα.

Η αποκάλυψη του Μουρίνιο για το deal με Πογκμπά

Χρειάστηκε να προσπαθήσω σκληρά να τον πείσω να επιλέξει εμάς αντί για την άλλη ομάδα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία των "κόκκινων διαβόλων" από το φετινό Champions League, που μπαίνει από απόψε στη ζωή μας.

"Το Champions League χωρίς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι Champions League και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς το Champions League δεν είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπότε αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα.

Για να επιστρέψουμε όμως στη διοργάνωση αυτή θα πρέπει να πάμε καλά στην Premier League, οπότε το πρώτο βήμα είναι να ανακτήσουμε την αυτοεκτίμησή μας, κάτι που νομίζω ότι κάνουμε".

Η αποκάλυψη του Μουρίνιο για το deal με Πογκμπά

Φυσικά, συνέντευξη του Μουρίνιο χωρίς μεγάλες ατάκες δεν γίνεται και έτσι και τώρα ο "special one" φρόντισε να... αποζημιώσει τους φανς του λέγοντας: "Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία ημέρα και μία ποδοσφαιρική ομάδα είναι δυσκολότερο να χτιστεί σε σύγκριση με τη Ρώμη. Έχω πάντως ένα θετικό προαίσθημα για την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ρέντναπ αποκάλυψε τα... προσόντα του Ζοσέ
Η ταλεντάρα από την Κύπρο που θέλει ο Μουρίνιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK