Η αποκάλυψη του Σβάινσταϊγκερ για το μέλλον του

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, με μήνυμα στον λογαριασμό του στο twitter, ξεκαθάρισε -σε μεγάλο βαθμό- το τοπίο γύρω απ' το μέλλον του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προβαίνοντας σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη του Σβάινσταϊγκερ για το μέλλον του

Η νέα εποχή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζοζέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία, έφερε σημαντικές αλλαγές τόσο στο ρόστερ όσο και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που "πλήρωσαν" τη νέα τάξη πραγματών είναι κι ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.

Ο Γερμανός άσος πραγματοποίησε μία μέτρια σεζόν πέρσι, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων του Πορτογάλου προπονητή. Παρ' όλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ή όχι στην αγγλική ομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες ιταλικά ΜΜΕ ήθελαν τη Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Όμως, το μεσημέρι της Τετάρτης (24/08) ο 31χρονος άσος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αποκαλύπτοντας πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" θα είναι ο τελευταίος σύλλογος που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει στο μέλλον στο MLS ή την Κίνα.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο τελευταίος σύλλογος που θα αγωνιστώ στην Ευρώπη. Σέβομαι τα υπόλοιπα κλαμπ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μοναδική ομάδα για την οποία θα άφηνα την Μπάγερν Μονάχου. Θα είμαι έτοιμος, αν η ομάδα με χρειαστεί. Αυτό μπορώ να πω μόνο με βάση την υπάρχουσα κατάσταση. Θέλω να ευχαριστώ τους φιλάθλους για την υπέροχη συμπαράστασή τους τις τελευταίες εβδομάδες".

Δείτε το tweet:

News 24/7

24MEDIA NETWORK