Η απόλυτα unfair δήλωση του Μουρίνιο για τον Βενγκέρ!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραπονέθηκε πως δεν έχει τον σεβασμό των αγγλικών ΜΜΕ όπως ο Βενγκέρ αλλά στη συνέχεια έδειξε ο ίδιος ασέβεια προς τον Αλσατό με μία...φαρμακερή ατάκα!

Η απόλυτα unfair δήλωση του Μουρίνιο για τον Βενγκέρ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αναμετρώνται το απόγευμα του Σαββάτου στο "Old Trafford" για την 12η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος και ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να εξαπολύσει επίθεση κατά του άσπονδου εχθρού του.

Αυτός είναι φυσικά ο Αρσέν Βενγκέρ απέναντι στον οποίο ο Πορτογάλος δεν έχει χάσει ποτέ σε επίπεδο Premier League όσες φορές η Τσέλσι κοντραρίστηκε με την Άρσεναν, με τον "special one" να ανοίγει νέες... πληγές με φαρμακερή ατάκα απέναντι στον συνάδελφό του.

"Το ρεκόρ, επαναλαμβάνω, απέναντι σε κάθε προπονητή δεν είναι σημαντικό. Για μένα το μόνο πράγμα που μετράει είναι ο αντίκτυπος που έχει η κάθε ομάδα παγκόσμια. Τα αποτελέσματα που φέρνουμε είναι το βιογραφικό μας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", και πρόσθεσε:

Η απόλυτα unfair δήλωση του Μουρίνιο για τον Βενγκέρ!

"Στην Premier League, το Σάββατο έχουμε ένα ματς μεταξύ δύο προπονητών με το καλύτερο ρεκόρ. Ο Άλεξ Φέργκιουσον δεν είναι εδώ πλέον.

Το Σάββατο θα κοντραριστούν δύο προπονητές που έχουν μαζί 6 ή 7 τίτλους στην Premier League νομίζω. Εγώ έχω τρεις, εκείνος έχει τρεις ή τέσσερις τίτλους, δεν θυμάμαι.

Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μας σέβονται ακόμα και όταν δεν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα; Νομίζω πως ο κύριος Βενγκέρ έχει αυτό το σεβασμό από όλους εσάς. Εγώ δεν νομίζω ότι τον έχω.

Η απόλυτα unfair δήλωση του Μουρίνιο για τον Βενγκέρ!

Ειδικά επειδή ο τελευταίος μου τίτλος ήταν 18 μήνες πριν, όχι 18 χρόνια πριν. Εγώ όμως συνεχίζω να χαράσω την πορεία μου επειδή έχω ως στόχο να κατακτήσω τον 9ο τίτλο πρωταθλήματος στην καριέρα μου και 4ο στην Premier League.

Όταν απολύθηκα από την Τσέλσι δεν είχα κανένα πρόβλημα, είχα πολλές προτάσεις. Δεν μιλάω για αυτές επειδή είναι θέμα αρχών. Θα μπορούσα να δουλέψω αμέσως αφότου έφυγα, σε κάποιους από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη.

Και περίμενα. Ήμουν πρωταθλητής σε τέσσερις διαφορετικούς συλλόγους και θέλω να είμαι πρωταθλητής σε κάθε σύλλογο που δουλεύω. Θα είναι ένα πολύ ωραίο ρεκόρ αν μπορώ να το κάνω αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK