Η φωτογραφία του... Πογκμπά και οι θεωρίες συνωμοσίας

Τελικά ποια θα είναι η επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του Πολ Πογκμπά; Μια φωτογραφία από τα ενδότερα του γραφείου του Ζοζέ Μουρίνιο έχει πείσει τους φίλους της Γιουνάιτεντ ότι ο Γάλλος επιστρέφει στο Μάντσεστερ.

Η φωτογραφία του... Πογκμπά και οι θεωρίες συνωμοσίας

Ο Πολ Πογκμπά είναι ένα από τα "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού. Και μπορεί η Γιουνάιτεντ να έχει κάνει μερικές πολύ καλές μεταγραφές στο φετινό παζάρι, όπως αυτές των Ιμπραχίμοβιτς και Μεχιταριάν, ωστόσο οι οπαδοί της... διψούν για περισσότερα και συγκεκριμένα για την επιστροφή του άσου της Γιουβέντους στο Μάντσεστερ.

Είναι γεγονός πως οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν βάλει στο μάτι τον Γάλλο από την αρχή του καλοκαιριού, η Ρεάλ δεν μπορεί να ματσάρει την προσφορά τους κι έτσι ο βρετανικός σύλλογος μοιάζει να είναι το φαβορί για την υπογραφή του παίκτη.

Μια φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη (19/7) μάλιστα ήρθε να ρίξει κι άλλο... λάδι στη φωτιά. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Ζοζέ Μουρίνιο, Ματίλντε, ανέβασε στο προφίλ της στο twitter μια φωτογραφία από το γραφείο του συζύγου της, στην οποία μπορεί κανείς να διακρίνει το πινακάκι με τα αγωνιστικά πλάνα του "Special One".

Και παρά το γεγονός πως δεν διακρίνεται καλά τι ακριβώς αναγράφεται σε αυτό, οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν πως είναι γραμμένο και το όνομα του Πολ Πογκμπά, γεγονός που πιστοποιεί - κατά πολλούς - την άφιξη του 23χρονου στην ομάδα.

Από την άλλη, είναι και εκείνοι που δεν βλέπουν γραμμένο το όνομα του Πογκμπά αλλά εκείνο του Χουάν Μάτα. Τι απ'ολα είναι αλήθεια κανείς δεν ξέρει. Μόνο ο ίδιος ο Μουρίνιο.

Η φωτογραφία του... Πογκμπά και οι θεωρίες συνωμοσίας

Κάποιοι το ανέλυσαν ακόμη περισσότερο...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η "κρυφή" συμφωνία Γιουβέντους - Πογκμπά

News 24/7

24MEDIA NETWORK