Η Γιουνάιτεντ αγόρασε... κοψοχρονιά τον Σβαϊνστάινγκερ

Η πρώτη ομάδα του Μπάστιαν Σβαϊνστάινγκερ, TSV 1860 Ρόζενχαϊμ, η οποία θα πάρει τροφεία για τη μεταγραφή του Γερμανού μέσου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιβεβαίωσε το χαμηλό κόστος αγοράς του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Γιουνάιτεντ αγόρασε... κοψοχρονιά τον Σβαϊνστάινγκερ

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάινγκερ αποφάσισε το εφετινό καλοκαίρι να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας την Μπάγερν Μονάχου ύστερα 13 χρόνια για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρχικά, είχε διαρρεύσει πως το κόστος της μεταγραφής του κυμαινόταν περίπου στα 18.000.000 ευρώ, όμως στη συνέχεια υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία αποκάλυπταν πως η πραγματικά τιμή πώλησης είναι πολύ χαμηλότερη και συγκεκριμένα 9.000.000 ευρώ.

Τελικά, η επιβεβαίωση ήρθε, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, από την TSV 1860 Ρόζενχαϊμ, την πρώτη ομάδα του 31χρονου άσου, η οποία θα πάρει τροφεία 38.500 ευρώ για τη μεταγραφή του.

"Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 9.000.000 ευρώ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη είδηση ικανοποίησε τους φιλάθλους των "Κόκκινων Διαβόλων", καθώς θεωρείται μία σημαντική επιτυχία για τους διοικούντες την ομάδα να αποκτάται ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής με τόσο χαμηλό κόστος.

Αντίθετα, η διοίκηση των Βαυαρών αναμένεται να έχει... γκρίνια από τους φίλους της ομάδας, αφού επρόκειτο για τον "υπαρχηγό" της Μπάγερν κι έναν εκ των πιο αγαπητών παικτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK