Η Γιουνάιτεντ δίνει ποσό-μαμούθ για τον Μανωλά!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Sky Sport Italia", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει 40.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Η Γιουνάιτεντ δίνει ποσό-μαμούθ για τον Μανωλά!

Αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού παζαριού. Ο λόγος για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του " Sky Sport Italia" βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν 40.000.000 ευρώ προκειμένου να κάνουν "δικό" τους τον Έλληνα αμυντικό. Μάλιστα, οι διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους μάνατζερ του 24χρονου άσου.

Ο Μανωλάς αποτελεί "διακαή πόθο" του Ζοζέ Μουρίνιο, οποίος πρόκειται να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον φέρει στο "Ολντ Τράφορντ". Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα, τα ιταλικά ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει πως στη συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και των "τζιαλορόσι" υπήρχε ειδικός όρος που επιτρέπει στην ομάδα του Πειραιά να πάρει το 50% των χρημάτων σε περίπτωση που η μεταγραφή πραγματοποιηθεί πριν την 1η Σεπτεμβρίου του 2016.

Γι' αυτό το λόγο, η διοίκηση της Ρόμα, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, σκέφτεται να παραχωρήσει τον Έλληνα άσο ως δανεικό για έναν χρόνο, βάζοντας ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι του 2017. Πέρα από τη Γιουνάιτεντ, ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει, μεταξύ άλλων, η Άρσεναλ, η Τσέλσι, αλλά κι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ.

Δείτε το tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Σφαγή" των ομάδων της Premier League για χάρη του Μανωλά
Χρυσάφι η Τσέλσι για Μανωλά!
Στη μεταγραφική λίστα του Ρανιέρι ο Μανωλάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK