Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε με εντυπωσιακό τρόπο τον Πογκμπά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολ Πογκμπά μέσα από δύο εντυπωσιακά VIDEOS, με τον Γάλλο άσο να επιστρέφει στους "Κόκκινους Διαβόλους" ύστερα από τέσσερα χρόνια, αποτελώντας την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε με εντυπωσιακό τρόπο τον Πογκμπά!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κι επίσημα ο Πολ Πογκμπά! Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" επέλεξαν να ανακοινώσουν την απόκτηση του Γάλλου άσου μέσα από δύο εντυπωσιακά VIDEOS στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο twitter.

Σ' αυτά πρωταγωνιστεί ο 23χρονος άσος, ο οποίος γνωστοποιεί την επιστροφή του στην αγγλική ομάδα με την κλασική ατάκα "I'm back".

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ, ο Πογκμπά υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών, με τις δύο πλευρές να διατηρούν οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους γι' ακόμα ένα χρόνο.

Η επιστροφή του φιναλίστ του Euro 2016 στο "Ολντ Τράφορντ" θα κοστίσει σε πρώτη φάση 110.000.000 ευρώ, ποσό στο οποίο αναμένεται να προστεθούν διάφορα μπόνους.

Παλαιότερα ρεπορτάζ ιταλικών και αγγλικών ΜΜΕ ανέφεραν πως ο μάνατζερ του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, θα εισπράξει 20.000.000 ευρώ ως προμήθεια και ακόμη 4.000.000 ευρώ από τη Γιουβέντους. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 13.000.000 ευρώ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Γιουνάιτεντ. Ήταν πάντα ένας σύλλογος που κατείχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο. Πραγματικά απόλαυσα τα τέσσερα χρόνια στη Γιουβέντους και έχω μερικές φανταστικές αναμνήσεις απ' ένα σπουδαίο κλαμπ με παίκτες που μπορώ να θεωρώ φίλους μου.

Όμως, ένιωσα πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στο Ολντ Τράφορντ. Αυτός είναι ο κατάλληλος σύλλογος για να κατακτήσω τα πάντα", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γάλλου μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Δείτε τα δύο εντυπωσιακά VIDEOS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Περνάει ιατρικά ο Πογκμπά, έτοιμη η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία
Το πάρε δώσε στην Premier League
Το πάρε δώσε στη Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK