Η νέα φανέλα της Γιουνάιτεντ είναι... ανακυκλωμένη!

Η Αdidas είπε να πρωτοτυπήσει στη δημιουργία και αυτή τη φορά το έκανε για τα καλά με τη Γιουνάιτεντ να αποτελεί το "πειραματόζωό" της. Δείτε το υλικό που επέλεξε για να φτιάξει τη νέα φανέλα της ομάδας με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει (PHOTOS).

Manchester United players celebrate their second goal during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Manchester United and Brighton, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, March 17, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United players celebrate their second goal during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Manchester United and Brighton, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, March 17, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP IMAGE

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους παγκοσμίως και λογικό είναι όποια αθλητική εταιρεία τη "ντύνει" να τη προσέχει κατάλληλα. Στη προκειμένη περίπτωση η Adidas διάλεξε έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, αποκλειστικά για την αγγλική ομάδα, ο οποίος θα συζητηθεί.

Φωτογραφίες με τη νέα τρίτη κατά σειρά εμφάνιση των "κόκκινων διαβόλων" διέρρευσαν στο διαδίκτυο με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει, όμως άλλος είναι ο κυρίαρχος λόγος θαυμασμού. Η γνωστή εταιρεία ένδυσης αποφάσισε να δημιουργήσει φανέλα, φροντίζοντας παράλληλα το περιβάλλον, καθώς θα είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμο πλαστικό της θάλασσας.

Το χρώμα της εμφάνισης που θα κυριαρχεί είναι το σκούρο μπλε, ενώ το σήμα και τα υπόλοιπα διακριτικά θα φέρουν χρυσή απόχρωση. Επιπλέον, το μπλε χρώμα θα συνδυάζεται με ένα σχέδιο λεπτών κάθετων μαύρων τελειών. Ωστόσο, αυτό που "κλέβει" τη παράσταση είναι η φράση που κρύβει στο εσωτερικό του γιακά, γράφοντας " Για τους ωκεανούς", έτσι ώστε να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΙΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK