Η τρυφερή πλευρά του Φαν Χάαλ (VIDEO)

Ο Φαν Χάαλ έχει κατηγορηθεί πολλάκις για τη σκληρότητα του, σαν προπονητής. Θεωρείται άγριος, "φωνακλάς", ότι δεν ικανοποιείται με τίποτα. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να μην έχει και τις καλές στιγμές του. Δείτε τον να αγκαλιάζει τον Ρούνεϊ, μετά από μια καλή εκτέλεση κόρνερ του Άγγλου.

Η τρυφερή πλευρά του Φαν Χάαλ (VIDEO)

Ο Φάν Χάαλ είναι αναμφίβολα ένας πολύ καλός προπονητής. Δεν μπορείς όμως να τον πεις και ήρεμο. Για την ακρίβεια, χαρακτηρίζεται από τα νεύρα, τις φωνές και τη σκληρή του στάση απέναντι στους παίκτες του, ειδικά αν δεν εκτελούν σωστά τα όσα λέει και θέλει.

Όμως, κατά βάθος, είναι καλός άνθρωπος. Έχει καλή ψυχή και επιβραβεύει αυτόν που κάνει καλά τη δουλειά του. Έχει τις ευαίσθητες στιγμές του. Σαν αυτήν που πραγματοποιήθηκε στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επί αμερικάνικου εδάφους, με τον Ρούνεϊ πρωταγωνιστή.

Του έλεγε να εκτελέσει με συγκεκριμένο τρόπο ένα κόρνερ. Όταν επιτέλους το κατάφερε (και σκόραρε), ο Ολλανδός τεχνικός πήγε και αγκάλιασε τον αρχηγό των "κόκκινων διαβόλων", γεμίζοντας τον με ψυχολογία. Αν μη τι άλλο, διέψευσε τους πάντες ο Φαν Χάαλ...

Η φάση που ο Ρούνεϊ εκτελεί το κόρνερ και ο Ολλανδός τον αγκαλιάζει:

News 24/7

24MEDIA NETWORK