Η υπό αμφισβήτηση Γιουνάιτεντ ετοιμάζει την "κλοπή" της χρονιάς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τη Σεβίλλη, ο Ζοζέ Μουρίνιο αμφισβητείται για τις επιλογές του ωστόσο ο Πορτογάλος ετοιμάζει... special κλοπή το καλοκαίρι για να δυναμώσει την ομάδα του και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει σπαταλήσει μέσα σε δύο χρόνια 350.000.000 ευρώ σε μεταγραφές, αλλά δεν έχει πετύχει ούτε το πρωτάθλημα να κατακτήσει ούτε να φτάσει ψηλά στο Champions League.

Την επομένη κιόλας του αποκλεισμού από τη Σεβίλλη, στα αγγλικά μίντια κυκλοφορεί η είδηση πως ο Πορτογάλος ετοιμάζει... special "κλοπή" από ανταγωνίστρια ομάδα στην Αγγλία ενόψει καλοκαιριού.

Ποιος είναι ο "εκλεκτός" του Μουρίνιο; Σύμφωνα λοιπόν με τους Βρετανούς πρόκειται για τον Ουίλιαν της Τσέλσι ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των "διαβόλων" από το περασμένο καλοκαίρι...

Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα, καθώς ο "Μου" είναι διατεθειμένος να ρίξει μπροστά στα πόδια του Βραζιλιάνου 70.000.000 ευρώ. Όσον αφορά την Τσέλσι, οι "Μπλε" φέρονται έτοιμοι να "απαντήσουν" στην όποια κίνηση της Γιουνάιτεντ με νέο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK