Ήθελε 6 γκολ ο Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε μετά το 1-1 με την Στόουκ πως η Μ. Γιουνάιτεντ έκανε το καλύτερό της φετινό παιχνίδι αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της (videos).

Ήθελε 6 γκολ ο Μουρίνιο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει μόνο 4 βαθμούς στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές της Premier League όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν σκύβει το κεφάλι.

Αντίθετα, μετά το 1-1 με την Στόουκ στο "Old Trafford" ο Πορτογάλος τεχνικός αποθέωσε την ομάδα του, υποστήριξε πως θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με 4-0 ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για το χειροκρότημα προς τους παίκτες του στο φινάλε.

Ήθελε 6 γκολ ο Μουρίνιο!
© KEVIN QUIGLEY / DAILY MAIL

"Αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Γιουνάιτεντ όλη τη σεζόν. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν 3-0 ή 4-0 υπέρ μας στο ημίχρονο και 6-0 στο τέλος του αγώνα, όμως το αποτέλεσμα ήταν 1-1. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο.

Πιάσαμε πολύ καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με το ματς με την Λέστερ καθώς είχαμε 8 μεγάλες ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτή η ομάδα της Γιουνάιτεντ θέλει να σκοράρει περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο και να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Ήθελε 6 γκολ ο Μουρίνιο!
© PA

Στο πρώτο λεπτό ο τερματοφύλακάς τους έκανε μία απίστευτη επέμβαση και συνέχισε έτσι μέχρι το τέλος του αγώνα. Ξεκίνησε μία μία εκπληκτικη απόκρουση σε προσπάθεια του Ζλάταν και τελείωσε με μία εκπληκτική απόκρουση πάλι απέναντι στον Ζλάταν. Μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Παρά το άσχημο αποτέλεσμα, η αντίδραση των οπαδών στο τέλος του αγώνα τα λέει όλα. Η Στόουκ πάλεψε όπως σε κάθε παιχνίδι. Ήρθαν για την ισοπαλία. Ήταν τυχεροί αλλά η τύχη είναι μέρος του ποδοσφαίρου και τους βγάζω το καπέλο επειδή δεν ευθύνονται εκείνοι για τη δική μας κακή τύχη", δήλωσε ο "special one" για την αναμέτρηση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Στόουκ 1-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γκέλα στο "Ολντ Τράφορντ" η Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK