Ιδού ο λόγος που Μουρίνιο - Πογκμπά τα "έσπασαν" οριστικά!

Η "Sun" αποκάλυψε το λόγο που ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει στη... μπούκα τον Πολ Πογκμπά, γεγονός που 'χει κάνει τον Γάλλο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να χαιρετήσει το Μάντσεστερ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Μουρίνιο και Πογκμπά δεν τα λένε καθόλου καλά, με τις σχέσεις τους να είναι ψυχραμένες. Τόσο που ο Γάλλος μέσος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι λόγοι για τους οποίους φτάσαμε να συζητάμε για φυγή του πρώην παίκτη της Γιουβέντους από το "Όλντ Τράφορντ" πολλοί...

Σύμφωνα με το αγγλικά Μέσα, ο πρώτος ήταν γιατί ο 25χρονος φέρεται να έδειξε ανυπακοή και αδιαφορία προς το πρόσωπο του Μουρίνιο, τη στιγμή που ο Πορτογάλος μιλούσε στην ομάδα για την τακτική προσέγγιση μίας αναμέτρησης.

Έπειτα, ο "Μου" άφησε να εννοηθεί ότι ο Γάλλος έκανε τον τραυματία για να μη παίξει σ' ένα ματς Κυπέλλου και τέλος, όπως αναφέρει η "Sun" o "Special One"... τρελάθηκε οριστικά με τον παίκτη του για μία... συνέντευξη!

Μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ, ο Μουρίνιο μιλούσε στην τηλεόραση. Ο Πογκμπά πέρασε από δίπλα, διέκοψε τη διαδικασία και έδωσε το χέρι στον προπονητή του και φεύγοντας φώναξε: " Πάμε ..."

Μετά απ' αυτό ο πρωταθλητής Ευρώπης με τις Πόρτο και Ίντερ παρουσιάζεται να είπε στους συνεργάτες του ότι ο αξίας 108.000.000 ευρώ είναι ασεβής και θα τον χρησιμοποιεί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK