Κανένας Πογκμπά! Άλλο ταλέντο "καθάρισε" ο Μουρίνιο

Το ταλέντο και τα 60 εκατ. ευρώ που πλήρωσε η Γιουνάιτεντ για τον Μαρσιάλ δεν συγκίνησαν τον Μουρίνιο. Παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος έδωσε το "ok" για την ανανέωση της συνεργασίας με τον παίκτη, εκείνος έκανε... γυριστή.

Manchester United head coach Jose Mourinho walks from the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson)
Mourinho AP IMAGE

"Βόμβα" μετάδωσε το γαλλικό "RMC Sport" που... αποχαιρέτησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αντονί Μαρσιάλ!

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το δημοσίευμα αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι "Κόκκινοι Διάβολοι" και ζήτησε να φύγει το καλοκαίρι, καθώς αγωνίζεται λίγο και δεν υπάρχει... χημεία με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Τον 22χρονο επιθετικό, για τον οποίο η Μάντσεστερ πλήρωσε το 2015 πάνω από 60.000.000 ευρώ στη Μονακό, φέρονται να θέλουν ήδη τρεις ευρωπαϊκές ομάδες: Γιουβέντους, Ατλέτικο και Τότεναμ.

Επισημαίνουμε ότι βάσει συμβολαίου ο Μαρσιάλ είναι "δεμένος" μέχρι το '19 με την Γιουνάιτεντ (έναν χρόνο ακόμη δηλαδή), γεγονός που μικραίνει κάθε αξίωση της ομάδας του να ζητήσει χρήματα ανάλογα με αυτά που δαπάνησε από τους ενδιαφερόμενους που θα προκύψουν.

Πάντως, η αγγλική "Express" πάει ένα βήμα παραπάνω το θέμα του Μαρσιάλ, αποκαλύπτοντας ότι μαζί με τον Πογκμπά και ο Μάρκους Ράσφορντ φέρεται να 'χει πει " ...με τον Μουρίνιο του χρόνου δεν συνεχίζω στην Μάντσεστερ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK