Καντονά: "Έπρεπε να χτυπήσω πιο δυνατά τον οπαδό!" (VIDEO)

Ακριβώς 20 χρόνια μετά από τη θρυλική κλωτσιά στον οπαδό της Κρίσταλ Πάλας, ο Ερίκ Καντονά δήλωσε... μετανιωμένος για την ενέργειά του, καθώς όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του "έπρεπε να τον είχα χτυπήσει πιο δυνατά!"

Καντονά: "Έπρεπε να χτυπήσω πιο δυνατά τον οπαδό!" (VIDEO)

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλήθηκε από το περιοδικό "FourFourTwo" να απαντήσει σε ερωτήσεις αναγνωστών, ένας εκ των οποίων τον ρώτησε για την περίφημη κλωτσιά στο "Σέλχαρστ Παρκ".

Συγκεκριμένα, στο 56ο λεπτό του αγώνα της 22ας Ιανουαρίου 1995, ο Ερίκ Καντονά είχε αποβληθεί και εκνευριστεί τόσο από τις ύβρεις των αντίπαλων οπαδών, με συνέπεια να πάρει φόρα και να χτυπήσει με... κίνηση κουνγκ-φου τον οπαδό Μάθιου Σίμονς.

Τι θα έκανες αν κατάφερνες να σταθείς στα πόδια σου μετά την κλωτσιά και να έχεις την ισορροπία που ήθελες; Θα συνέχιζες να τον χτυπάς;", ήταν η ερώτηση που του απηύθυνε αναγνώστης του "FourFourTwo".

Η απάντηση του Καντονά: "Δεν ισχύει αυτό που λες. Στα πόδια μου στάθηκα και προσπάθησα να τον χτυπήσω με μπουνιά. Έπρεπε να του έχω δώσει μια πιο δυνατή από αυτή που έφαγε!"

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του μόλις είδε το περιστατικό για πρώτη φορά στην τηλεόραση και τις αντιδράσεις του κόσμου: "Δεν το είδα ποτέ. Ήξερα τι είχε συμβεί. Έξω από το σπίτι μου ο δρόμος είχε γεμίσει δημοσιογράφους. Κάνω κάποια πράγματα πολύ σοβαρά, αν και δεν παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου πολλές φορές. Νομίζω ότι η Nike το κατάλαβε και το εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά αυτό το κομμάτι του εαυτού μου με την παλιότερη καμπάνια. Ακόμα κι όταν χτύπησα τον οπαδό, δεν έπαιρνα στα σοβαρά τον εαυτό μου. Δεν σκεφτόμουν ότι ήμουν κάποιος, αντιπροσώπευα κάτι κι έπρεπε να συγκρατηθώ.

Ήμουν απλά ένας ποδοσφαιριστής, αλλά πάνω απ' όλα άνθρωπος. Ήθελα να κάνω αυτό που ήθελα. Αν ήθελα να κλωτσήσω κάποιον, θα το έκανα. Δεν είμαι πρότυπο. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα σας πει πως να συμπεριφέρεστε. Όσο περισσότερα βλέπεις, τόσο περισσότερο πιστεύεις ότι η ζωή είναι ένα τσίρκο".

Η κλωτσιά του Καντονά στον οπαδό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK