Καντονά σε Ζλάταν: "Εγώ είμαι ο Βασιλιάς, εσύ γίνε πρίγκιπας"

Έδωσε και πάλι ρεσιτάλ ο Ερίκ Καντονά σχολιάζοντας τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις σε Euro και Γιουνάιτεντ.

Ο Ερίκ Καντονά σχολίασε για ακόμη μια φορά την ποδοσφαιρική επικαιρότητα με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος, αναφέρθηκε στον Γκριεζμάν και τα... κοχόνες του, μίλησε για τους Ουαλούς που δεν είχαν πίστη για την πρόκριση, ενώ αναφερόμενος στην Πορτογαλία που δεν είχε κάνει νίκη μέχρι τα ημιτελικά, είπε πως "είναι σαν ένα μπουκάλι κέτσαπ στα 90 λεπτά. Το χτυπάς, το χτυπάς και δεν βγάζει τίποτα. Και ξαφνικά βγαίνει ολόκληρη".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υποψηφιότητά του ως προπονητής της Αγγλίας για την οποία έλαβε 95%: "Μου τηλεφώνησε μέχρι και ο Ολάντ για να μάθει πώς τα κατάφερα!".

Το καλύτερο σχόλιό του όμως το κρατούσε για τη Γιουνάιτεντ και τον Ζλάταν, τον οποίο καλωσόρισε στην ομάδα, ξεκαθαρίζοντάς του ωστόσο ότι "βασιλιάς εδώ είμαι εγώ. Μπορείς να γίνεις πρίγκιπας", προσφέροντάς του τη φανέλα με το Νο7.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα