"Κόκκινο πανί" για οπαδούς της Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά!

Πρωταγωνιστής σε καυγά σε εστιατόριο του Μάντσεστερ ήταν ο Πολ Πογκμπά που έπεσε θύμα επίθεσης από οπαδούς της ίδιας τους της ομάδας. Αιτία μία...άρνηση!

"Κόκκινο πανί" για οπαδούς της Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά!

Το κλίμα στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ειδυλλιακό αυτά τα 24ωρα, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να νικάει 3-2 την Σαουθάμπτον στο "Wembley" και να κατακτάει το League Cup, δεύτερο τίτλο της μέσα στη σεζόν μετά το Community Shield τον περασμένο Αυγούστου, όμως ο Πολ Πογκμπά είχε μία εξαιρετική αμήχανη στιγμή...

Αυτή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε εστιατόριο της πόλης του Μάντσεστερ, με τον Γάλλο αμυντικό μέσο να βρίσκεται εκεί μαζί με φίλους του αλλά να γίνεται στόχος οπαδών των "κόκκινων διαβόλων".

"Κόκκινο πανί" για οπαδούς της Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά!

Αιτία το γεγονός πως όταν κάποιοι τον πλησίασαν για να τους υπογράψει μερικά αυτόγραφα εκείνος αρνήθηκε, με τους οπαδούς να μεταφράζουν αυτό το "όχι" ως δείγμα ασέβειας απέναντί τους και να αντιδρούν με άγριο τρόπο, πετώντας ακόμα και πιάτα προς το μέρος του.

Την είδηση αυτή έδωσε στο φως της δημοσιότητας η "Sun", με το αγγλικό ταμπλόιντ να αναφέρει πως χρειάστηκε να παρέμβει το προσωπικό του εστιατορίου για να αποφευθούν τα... χειρότερα και οι φραστικοί διαξιφισμοί να μην μετατραπούν σε... σωματική βία, ενώ σύμφωνα με το εν λόγω μέσο ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK