Κούκλα με τη μορφή του Σβαϊστάινγκερ ως ναζί του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Ο Μπάστιαν Σβαϊστάινγκερ κινείται νομικά κατά εταιρίας κατασκευής παιχνιδιών, για τη συλλογή με ναζί κούκλες του Β' παγκοσμίου πολέμου που έχουν τη μορφή του Γερμανού ποδοσφαιριστή και ονομάζονται "Μπάστιαν".

Κούκλα με τη μορφή του Σβαϊστάινγκερ ως ναζί του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαπίστωσε ότι οι εν λόγω κούκλες έχουν τα χαρακτηριστικά του, αλλά και το όνομά του, όταν μια γερμανική εταιρία συμφώνησε να τις πωλεί στην Ευρώπη έναντι 80 ευρώ τη μία.

 

Αμέσως οι νομικοί εκπρόσωποί του 31χρονου ποδοσφαιριστή πήραν εντολή και κίνησαν όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να αποκατασταθεί η όποια ζημιά στο προφίλ του πελάτη τους.

Σημειώνεται ότι οι κούκλες (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες) φορούν στρατιωτικές παραλλαγές, στις οποίες είναι καρφιτσωμένο το έμβλημα του ναζιστικου αετού.

 

Εκπρόσωπος της εταιρίας παραγωγής της κούκλας, ο Κινέζος, Πάτρικ Τσαν, μιλώντας στην Bild υποστήριξε σχετικά: "Η μορφή της κούκλας είναι η τυπική ενός Γερμανού, ενώ το όνομα Μπάστιαν, είναι ένα κλασικό γερμανικό όνομα".

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ