Ξεσάλωσε ο Μουρίνιο και τα έβαλε με τους... Αϊνστάινς!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί αποτυχίες και ο Ζοζέ Μουρίνιο έγινε "Sarcastic one"! Διαβάστε τις δηλώσεις του Πορτογάλου μετά το 3-1 επί της Νορθάμπτον όπου έστειλε σαφές μήνυμα στον κόσμο της ομάδας αλλα και στους πολέμιούς του.

Ξεσάλωσε ο Μουρίνιο και τα έβαλε με τους... Αϊνστάινς!

Τρεις σερί ήττες (από Μάντσεστερ Σίτι, Φέγενορντ και Γουότφορντ) ήταν πάρα πολλές για μία ομάδα του επιπέδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έναν προπονητή της κλάσης του Ζοζέ Μουρίνιο και έτσι το βράδυ της Τετάρτης οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν είχαν καμία διάθεση να συνεχιστεί ο κατήφορός τους.

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα της Νορθάμπτον όμως το φινάλε τους βρήκε να επικρατούν με 3-1 και να παίρνουν το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του αγγλικού League Cup (εκεί κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν την συμπολίτισσα Σίτι), και ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε έτσι την ευκαιρία για να... ξεσπάσει.

Ναι μεν ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να συνεχίσει να... βάζει πλάτη ακόμα και στα δύσκολα αλλά παράλληλα εκμεταλλεύτηκε το θετικό αποτέλεσμα για να εκτοξεύσει φαρμακερές ατάκες σε όσους τον έβαλαν στον τοίχο και τον "λιθοβολούσαν" με τα λεγόμενά τους τις προηγούμενες 10 ημέρες.

WATFORD, ENGLAND - SEPTEMBER 18:  Jose Mourinho, Manager of Manchester United takes a look around the pitch prior to kick off during the Premier League match between Watford and Manchester United at Vicarage Road on September 18, 2016 in Watford, England.  (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)
WATFORD, ENGLAND - SEPTEMBER 18: Jose Mourinho, Manager of Manchester United takes a look around the pitch prior to kick off during the Premier League match between Watford and Manchester United at Vicarage Road on September 18, 2016 in Watford, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images) GETTY IMAGES

Έχουμε τώρα τρία εντός έδρας παιχνίδια στη σειρά και είναι πάντα ωραίο να είσαι στο σπίτι. Μπορώ να καταλάβω απολύτως την απογοήτευση. Εάν οι οπαδοί ήταν απογοητευμένοι με την προηγούμενη εβδομάδα, το κατανοώ απόλυτα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα στηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν πάντα", δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (MUTV), για να εξαπολύσει στη συνέχεια επίθεση στους επικριτές:

"Είχαμε μία κακή εβδομάδα. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από Αϊνστάινς, ξέρω ότι προσπάθησαν να διαγράψουν τα 16 χρόνια της καριέρας μου, προσπάθησαν να διαγράψουν μία απίστευτη ιστορία της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ και να εστιάσουν σε μία κακή εβδομάδα με τρία άσχημα αποτελέσματα. Αλλά αυτό είναι το νέο ποδόσφαιρο, είναι γεμάτο από Αϊνστάινς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK