Λίγη η Γιουνάιτεντ για την Γουότφορντ του Χολέμπας

Σε τραγική κατάσταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνώρισε τρίτη σερί ήττα αυτή τη φορά από την Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας με 3-1. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα αμυντικό. Τα άκουσε στα social media ο Μουρίνιο (VIDEOS).

Λίγη η Γιουνάιτεντ για την Γουότφορντ του Χολέμπας
watford

Η κορυφή αρχίζει και... ξεθωριάζει σιγά-σιγά για τους "κόκκινους διαβόλους" που ακόμα και με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, θυμίζουν αρκετά την περσινή τραγική σεζόν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Καπού να πετυχαίνει το τέταρτο φετινό του γκολ. Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με τον Ράσφορντ στο 62', όμως μετά ξεκίνησε ο κατήφορος. Ο Σούνιγκα στο 82' έκανε το 2-1 και ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι στο 94ο λεπτό.

Έτσι, ο Ντίνι έγραψε το τελικό 3-1 δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην σπουδαία νίκη του "κίτρινου στρατού". Στα social media έγινε ένας μικρός χαμός, με τους φίλους της Γιουνάιτεντ να τα χώνουν στον Πορτογάλο τεχνικό για την κακή εικόνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (Ματσάρι): Εουρέλιο Γκόμες, Γιάνμαατ (51' Αμραμπάτ), Κάθκαρτ, Πρεντλ, Μπρίτος, Χολέμπας, Μπεχράμι, Καπού(82' Σούνιγα), Ρομπέρτο Περέιρα, Ντίνι, Ιγκάλο (90' Σαξές).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια (62' Μάτα), Μπεγί, Σμόλινγκ, Σο (86' Ντεπάι), Φελαϊνί, Πογκμπά, Ρούνεϊ, Μαρσιάλ (38' Άσλεϊ Γιανγκ), Ράσφορντ, Ιμπραχίμοβιτς.

Σκόρερ: Κουπέ (34'), Σούνιγκα (83'), Ντίνι (95') -- Ράσφορντ (62').


Watford 3 - 1 Manchester United από cristian_lupu

News 24/7

24MEDIA NETWORK