Μαρσιάλ: "Λογικό να μη με ξέρει ο Ρούνεϊ, δεν ξέρω αν αξίζω 80 εκ."

Ένα 24ωρο μετά από την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αντονί Μαρσιάλ έδωσε την απάντηση του για το περίφημο "ποιος είναι ο Μαρσιάλ;" του Γουέιν Ρούνεϊ. Τι είπε για το ποσό που έδωσαν οι "κόκκινοι διάβολοι" για να τον αποκτήσουν.

Μαρσιάλ: "Λογικό να μη με ξέρει ο Ρούνεϊ, δεν ξέρω αν αξίζω 80 εκ."
© AFP/GETTY IMAGES

Το πιο... καυτό όνομα της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών στην Αγγλία, ο Αντονί Μαρσιάλ έδωσε την απάντησή του για το περίφημο "ποιος είναι ο Μαρσιάλ;" του Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ τόνισε πως δεν ξέρει αν αξίζει τα 80 εκ. ευρώ που φημολογήθηκε ότι κόστισε η μεταγραφή του.

"Είναι λογικό που ο Ρούνεϊ δεν με γνωρίζει. Δεν έχω αγωνιστεί πολύ στην Ligue 1 και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαι στην ομάδα της Γαλλίας. Είμαι χαρούμενος που πάω εκεί. Είναι σπουδαίος παίκτης (ο Ρούνεϊ) και θα εξελιχθώ στο πλάι του.

Δεν ξέρω αν αξίζω 80 εκατομμύρια. Δεν σκέφτομαι τις ποσότητες. Η ποσότητα είναι ανάμεσα σε δύο συλλόγους. Σίγουρα είναι τρελό (αυτό που συμβαίνει) για έναν παίκτη της ηλικίας μου. Αυτή είναι η αγορά στο ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Προσπαθώ να το αγνοήσω και να συγκεντρωθώ στο χορτάρι", δήλωσε ο 19χρονος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK