Με φανέλα της Γιουνάιτεντ ο υιός Ιμπραχίμοβιτς

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τον γιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Μαξιμίλιαν να φοράει φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα οι φήμες περί μεταγραφής του στους "Κόκκινους Διαβόλους" να φουντώσουν ακόμα περισσότερο.

Με φανέλα της Γιουνάιτεντ ο υιός Ιμπραχίμοβιτς

To μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παραμένει αβέβαιο, απ' την στιγμή που ο 34χρονος επιθετικός έχει αποφασίσει να μην αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έως ότου ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη Σουηδία στο Euro.

Παρ' όλα αυτά, τις τελευταίες ώρες έχει δει το φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον υιό του "Ίμπρα", Μαξιμίλιαν, ο οποίος φοράει φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συγκεκριμένη φωτογραφία έρχεται να "φουντώσει" ακόμα περισσότερο τις φήμες περί μετακίνησης του Σουηδού άσου στους "Κόκκινους Διαβόλους".

Δείτε τη PHOTO:

 

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ