Με φανέλα της Ρόμα η οικογένεια Ιμπραχίμοβιτς

Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να είχε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο με τη Μάντσεστερ να χάνει με 4-0 από την Τσέλσι, όμως η οικογένειά του απόλαυσε το παιχνίδι της Ρόμα με την Παλέρμο.

Με φανέλα της Ρόμα η οικογένεια Ιμπραχίμοβιτς

Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, η σύζυγός του Έλενα Σέγκερ και τα παιδιά του, Μάξι (10 ετών) και Βίνσεντ (8 ετών) είναι στα επίσημα του γηπέδου.

Αυτή τη φορά όμως στο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, όπου οι κόκκινοι γνώρισαν την ήττα με 4-0, η οικογένεια του Σουηδού δεν ήταν εκεί.

Αντ' αυτού προτίμησε να πεταχτεί μέχρι τη Ρώμη και να βρεθεί στο Ολίμπικο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Παλέρμο. Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" στα επίσημα του γηπέδου, ενώ σχολιάστηκε το γεγονός ότι οι γιοι του Ζλάταν φορούσαν τις φανέλες της... Ρόμα.

Κάποιοι φίλαθλοι των Ρωμαίων εντωμεταξύ άρχισαν να σκέφτονται κάποια ενδεχόμενη μεταγραφή του "Ίμπρα" στην ομάδα τους, όμως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί. Άλλωστε ο ίδιος ο 35χρονος επιθετικός της Γιουνάιτεντ έχει δηλώσει πως θα επέστρεφε στην Ιταλία αυτή τη φορά για χάρη της... Νάπολι. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Ειδικά στο ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK