Με... μπρα ντε φερ ανακοίνωσε την επιστροφή του ο Ζλάταν!

Μία κλασική φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τον... Θεό να κάνει μπρα ντε φερ με τον διάβολο μπήκε στο photoshop με τον Ιμπραχίμοβιτς να παίρνει τη θέση του Θεού στην εικόνα και να ανακοινώνει ουσιαστικά την επιστροφή του στο "Ολντ Τράφορντ".

Με... μπρα ντε φερ ανακοίνωσε την επιστροφή του ο Ζλάταν!

Εξαιρετική η έμπνευση των ανθρώπων του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να ανακοινώσουν με μία φωτογραφία... όλα τα λεφτά την επιστροφή του "Ίμπρα" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία κλασική εικόνα με τον Θεό... κόντρα στον διάβολο να κάνουν μπε ντε φερ, αλλάχτηκε και ο Σουηδός πήρε τη θέση του Θεού κάνοντας εκείνος το μπρα ντε φερ με τον διάβολο.

Η φωτογραφία, έτσι όπως την χρησιμοποιεί ο Ζλάταν έχει συμβολικό χαρακτήρα, καθώς τη συνοδεύει με την εξής λεζάντα: " Τους Ένωσα..."

Το γεγονός πως ο Ιμπραχίμοβιτς επιστρέφει στη Μάντσεστερ ήταν γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες, κατόπιν δηλώσεων και του Σουηδού και του ίδιου του Ζοζέ Μουρίνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ζλάταν είχε πάθει ρήξη χιαστού στο ματς των "Κόκκινων Διαβόλων" με την Άντερλεχτ πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο σαν γνήσιος... σούπερ μαν είναι έτοιμος να παίξει από τον Οκτώβριο κιόλας, όπως γράφουν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι το τελευταίο διάστημα.

Ο Ζλάταν υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την Μάντσεστερ και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10 στη νέα του θητεία στο "Όλντ Τράφορντ". Το "10" είχε μείνει... ορφανό από τον Ρούνεϊ και πλέον έχει νέο κάτοχο! Την περασμένη σεζόν ο Ζλάταν είχε πετύχει 25 γκολ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK