Μουρίνιο: "Δεν φταίω εγώ αν ο Γκιγκς ήθελε τη δουλειά μου"

Κατά την παρουσίασή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως δεν ευθύνεται εκείνος για την αποχώρηση του Ράιαν Γκιγκς από την ομάδα.

Μουρίνιο: "Δεν φταίω εγώ αν ο Γκιγκς ήθελε τη δουλειά μου"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη (5/7). Μεταξύ άλλων, ο Special One αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ράιαν Γκιγκς από τους "κόκκινους διαβόλους", ξεκαθαρίζοντας πως η ευθύνη δεν ανήκει σε αυτόν.

"Θέλω να ξεκαθαρίσω τι συνέβη με τον Γκιγκς. Η αλήθεια είναι ότι δεν ευθύνομαι εγώ για το γεγονός πως ο Ράιαν δεν είναι στην ομάδα. Η δουλειά που ήθελε ο Ράιαν ήταν αυτή που ο σύλλογος αποφάσισε να δώσει σε εμένα, δεν φταίω εγώ.

Ο Ράιαν ήθελε να είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μόνο η ομάδα μπορεί να σας πει για ποιο λόγο αποφάσισε πως η δουλειά ήταν για μένα.

Από εδώ και πέρα ο Ράιαν θέλει να είναι προπονητής. Πήρε μια απόφαση, μια απόφαση που πρέπει να είσαι γενναίος για να την πάρεις. Συνέβη και σε εμένα το 2000. Ήταν θαρραλέος, ήταν ειλικρινής, οπότε του εύχομαι καλή επιτυχία", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μουρίνιο: "Θέλω τα πάντα με τη Γιουνάιτεντ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK