Μουρίνιο για Βενγκέρ: "Θα τον πετύχω εκτός γηπέδου και θα του σπάσω τη μούρη"

Η αντιπάθεια του Ζοζέ Μουρίνιο για τον Αρσέν Βενγκέρ όχι απλά είναι υπαρκτή αλλά μέσα στο πέρασμα των χρόνων έχει εξελιχτεί σε μίσος. Διαβάστε φαρμακερές ατάκες του "special one" κατά του Αλσατού όπως αποκαλύπτονται στο βιβλίο του Ρόμπερτ Μπίσλι.

Μουρίνιο για Βενγκέρ: "Θα τον πετύχω εκτός γηπέδου και θα του σπάσω τη μούρη"

Το βιβλίο του Ρόμπερτ Μπίσλι για τον Ζοζέ Μουρίνιο με τίτλο " Jose Mourinho Up Close and Personal" κυκλοφορεί επίσημα στα τέλη Σεπτεμβρίου και αν κρίνει κανείς από τα όσα έχουν ήδη διαρρεύσει, είναι δύσκολο να μην... ξεπουλήσει.

Η "Daily Mail" προχώρησε την Παρασκευή (23/9) στη δημοσίευση αποσπασμάτων του βιβλίου και μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η εκμυστήρευση του Πορτογάλου στον δημοσιογράφο και συγγραφέα του βιβλίου όπου δεν κρύβει πως θέλει να δείρει τον Αλσατό συνάδελφό του!

"Ξέρεις ότι ο Βενγκέρ είναι ειδικός στην αποτυχία. Οκτώ χρόνια χωρίς κάτι σπουδαίο, αυτό είναι αποτυχία. Εάν κάνω το ίδιο στην Τσέλσι, θα φύγω από το Λονδίνο και δεν θα επιστρέψω.

Όταν ο κύριος Βενγκέρ ασκεί κριτική στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το deal με τον Μάτα (σ.σ ο Βενγκέρ είχε χαρακτηρίσει ακατανόητη την κίνηση της Τσέλσι να δώσει σε άμεση αντίπαλό της ένα βασικό στέλεχός της), θα τον βρω καμία μέρα έξω από κάποιο γήπεδο και θα του σπάσω τα μούτρα".

Μουρίνιο για Βενγκέρ: "Θα τον πετύχω εκτός γηπέδου και θα του σπάσω τη μούρη"

Όσον αφορά στον ιστορικό καυγά που είχαν στις 5 Οκτωβρίου 2014 στο "Stamford Bridge", ο Μουρίνιο αποκάλυψε στον Μπίσλι τη στιχομυθία που είχε με τον Βενγκέρ και που τους έφερε να πιαστούν στα χέρια:

"Ζητούσε κόκκινη κάρτα και πίεζε το διαιτητή στην τεχνική μου περιοχή. Του είπα να πάει πίσω στην περιοχή του. Με έσπρωξε. Του είπα: Εδώ το κάνεις αυτό, ξέρεις ότι δεν μπορώ να αντιδράσω, αλλά μια μέρα θα σε πετύχω στο δρόμο. Ξέρω ότι ο Βενγκέρ είναι σε κακή κατάσταση για την καθαρή εικόνα του, αλλά εάν το έκανα εγώ τα media και η αγγλική ομοσπονδία θα με είχαν σκοτώσει".

Οι δύο άνδρες "έβγαλαν μαχαίρια" και το καλοκαίρι του 2015 όταν ο Μουρίνιο ήθελε να κρατήσει στην Τσέλσι τον Πετρ Τσεχ, ο οποίος κατέληξε όμως στα χέρια του Αρσέν Βενγκέρ.

"Ο Βενγκέρ θέλει τον Τσεχ και σκέφτεται τα χρήματα, είναι λάθος!!! Αυτό που θέλω είναι να τον γαμ@@@.... θέλεις τον Τσεχ; Οκ, θέλω τον Γουόλκοτ ή τον Τσάμπερλεϊν. Θέλεις έναν τοπ γκολκίπερ; Οκ, εγώ θέλω έναν νέο παίκτη, εσύ σκ@Τ@ αλλά εγώ μπορώ να τον κάνω τοπ", ήταν τα λόγια του προς τον δημοσιογράφο.

Μουρίνιο για Βενγκέρ: "Θα τον πετύχω εκτός γηπέδου και θα του σπάσω τη μούρη"

Τι λέει για όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες ο Αρσέν Βενγκέρ; Ο τεχνικός των "κανονιέρηδων" ρωτήθηκε στη συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή ενόψει του λονδρέζικου ντέρμπι με την (πρώην πλέον ομάδα του Μουρίνιο), Τσέλσι, και δεν θέλησε να ρίξει... λάδι στη φωτιά.

"Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και ούτε πρόκειται να το διαβάσω. Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο γιατί είμαι επικεντρωμένος στην αυριανή αναμέτρηση. Εγώ μιλάω για το ποδόσφαιρο. Δεν βρίσκομαι ποτέ σε καταστροφική κατάσταση. Είμαι περισσότερο εποικοδομητικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όταν η Τζένιφερ Άνιστον τρέλανε τον Μουρίνιο!
"Βόμβα" του Μέρφι για Μουρίνιο και Λίβερπουλ
Ξεσάλωσε ο Μουρίνιο και τα έβαλε με τους... Αϊνστάινς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK