Ο αρχηγός της Λίβερπουλ "κόπηκε" για λόγους ανατομίας από τη Γιουνάιτεντ

Ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ ξημερώνει (10/3, 14:30) και στην Αγγλία θυμήθηκαν γιατί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε βάλει "ΣΤΟΠ" στη μεταγραφή του νυν αρχηγού των "Κόκκινων" στους "Διαβόλους". Ο λόγος; Ανατομικός...

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ "κόπηκε" για λόγους ανατομίας από τη Γιουνάιτεντ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε γράψει στην αυτοβιογραφία του γιατί "έκοψε" τη μεταγραφή του Τζόρνταν Χέντερσον στη Λίβερπουλ.

Το Σάββατο (10/3) η Μάντσεστερ θα φιλοξενήσει στο "Όλντ Τράφορντ" τη Λίβερπουλ στο "κλάσικο" της Premier και στο Νησί θυμήθηκαν το λόγο που ο Σκωτσέζος... φρέναρε τη μετακίνηση του αρχηγού των "Κόκκινων" από την Σάντερλαντ στην ομάδα του.

Τη σεζόν, λοιπόν, 2009/10 ο Στιβ Μπρους έκανε το "κονέ", παρουσιάζοντας την περίπτωση Χέντερσον στην "αλεπού". Ο διεθνής μέσος παρακολουθήθηκε από τη Γιουνάιτεντ με τον Φέργκιουσον να "ακυρώνει" τον παίκτη για... ανατομικούς λόγους και στυλ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός της Γιουνάιτεντ παρατήρησε ότι ο Χέντερσον καθώς έτρεχε πίεζε τα γόνατά του και τόνισε στην αυτοβιογραφία του ότι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο η δύναμη πρέπει να προέρχεται από τους γοφούς, διαφορετικά εμφανίζονται προβλήματα τραυματισμών. Επιστήμονας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK