Ο Φαν Χάαλ απάντησε στα βέλη του Στόιτσκοφ

Ο Λουίς φαν Χάαλ δεν άφησε να πέσουν στο κενό οι επικρίσεις του Χρίστο Στόιτσκοφ και απάντησε με τον τρόπο του.

Ο Φαν Χάαλ απάντησε στα βέλη του Στόιτσκοφ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Λουίς φαν Χάαλ εναντίον του Χρίστο Στόιτσκοφ, μετά από τις δηλώσεις του Βούλγαρου στις οποίες χαρακτήρισε τον πρώην τεχνικό του "κακό άνθρωπο" και "μέτριο προπονητή", με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή Πέδρο .

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εμφανίστηκε έκπληκτος από το ξέσπασμα του άλλοτε σπουδαίου ποδοσφαιριστή με τον οποίο συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα και απάντησε σε πιο ήπιο τόνο.

"Πάντα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ποιος είπε τι. Και εξάλλου ήδη γνωρίζω γιατί τα είπε. Οπότε δεν με ενοχλεί καθόλου. Ως προπονητής πρέπει να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις. Και ο Στόιτσκοφ είναι ένας από τους παίκτες που έδιωξα από την Μπαρτσελόνα. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που λέει πράγματα όπως αυτά", σημείωσε ο Ολλανδός προπονητής.

Στόιτσκοφ και Φαν Χάαλ συνυπήρξαν για μία σεζόν στο " Καμπ Νόου", το 1997-1998, ωστόσο ο τότε προπονητής των Καταλανών του έδειξε την πόρτα της εξόδου, με συνέπεια οι σχέσεις τους να παραμείνουν εχθρικές μέχρι και σήμερα.

"Υπάρχουν περισσότεροι παίκτες που μιλούν με καλά λόγια για μένα από παίκτες που λένε πράγματα όπως ο Στόιτσκοφ ή ο Λούκα Τόνι" , κατέληξε ο Φαν Χάαλ.

Ο Ιταλός επιθετικός είχε έρθει κι αυτός σε ρήξη με τον Φαν Χάαλ ως παίκτης του στην Μπάγερν Μονάχου. Όταν έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Μίροσλαβ Κλόζε δεν ήταν ευχαριστημένος και μάλιστα στη διάρκεια ενός αγώνα ήταν ξαπλωμένος στον πάγκο και ο Φαν Χάαλ άρχισε να του φωνάζει. Ο Ιταλός δεν πήρε χαμπάρι και ο Ολλανδός τον άρπαξε από τον γιακά, τον τράβηξε και τον επανέφερε στη σωστή θέση.

Όταν ο Τόνι μετακόμισε στη Ρόμα, αποκάλυψε και μία άγνωστη ιστορία: "Κάποια στιγμή ήθελε να μας δείξει πως δεν είχε κανένα πρόβλημα να διώξει οποιονδήποτε παίκτη από την ομάδα. Για να μας πείσει ότι ήταν ικανός να το κάνει, κατέβασε το παντελόνι του και μας έδειξε τα γεννητικά του όργανα".

Διαβάστε ακόμη

Στόιτσκοφ: "Ο Φαν Χαάλ κατέστρεψε την Μπαρτσελόνα. Τώρα και τη Γιουνάιτεντ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK