Ο Φιρμίνο υπογράφει στη Γιουνάιτεντ, φήμες για Κέιν

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ. Ενδιαφέρον για Χάρι Κέιν.

Ο Φιρμίνο υπογράφει στη Γιουνάιτεντ, φήμες για Κέιν

Στον Ρομπέρτο Φιρμίνο κατέληξαν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επιθετική ενίσχυση που αναζητούν στις μεταγραφές.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος, βασικό φορ και σκόρερ στη φιλική νίκη της "σελεσάο" επί της Ονδούρας προ ημερών, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην Αγγλία, όπως μεταδίδει το " ESPN Brasil" και απομένει μόνο η υπογραφή συμβολαίων.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" αναμένεται να δώσουν στην Χόφενχαϊμ ένα ποσό της τάξης των 25.000.000-30.000.00 ευρώ, ώστε να αποσπάσουν το "ναι" των Γερμανών, που πρόκειται να καταρρίψουν το ρεκόρ πώλησης που κατέχει ο Κάρλος Εντουάρντο (20.000.000 ευρώ από τη Ρούμπιν Καζάν) το 2010.

Ο 23χρονος μεσοπιθετικός αποτέλεσε για ακόμα μία σεζόν έναν από τους διακριθέντες παίκτες της Bundesliga, έχοντας 7 γκολ και 10 ασίστ σε 33 αγώνες, ενώ συνολικά στις τελευταίες 2 σεζόν βρίσκεται στην κορυφή των πιο παραγωγικών μέσων της κατηγορίας, με συμμετοχή σε 44 γκολ.

Ενδιαφέρον για Κέιν

Το " Sky Sports" κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, τον καλύτερο νεαρό παίκτη της σεζόν στην Premier League.

Ο 21χρονος Άγγλος επιθετικός, διεθνής από φέτος, σημείωσε 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και διεκδίκησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας (21) από τον Σέρχιο Αγκουέρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK