Ο Ιμπραχίμοβιτς έγινε Άι-Βασίλης και τρέλανε τα μικρά παιδιά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να κάνει μία μεγάλη ευχάριστη έκπληξη σε παιδιά που στηρίζει οικονομικά και όχι μόνο και το κατάφερε χάρη στον... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (VIDEO)!

Ο Ιμπραχίμοβιτς έγινε Άι-Βασίλης και τρέλανε τα μικρά παιδιά!

Ο μήνας είναι κατεξοχήν ο μήνας του χρόνου που οι ομάδες συνηθίζουν να δίνουν το καλό παράδειγμα και να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και τις ευαισθησίες τους και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε φυσικά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πλήθος εκδηλώσεων.

Η τελευταία μάλιστα που έλαβε χώρα ήταν και η πλέον εντυπωσιακή, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να αιφνιδιάζει τα παιδιά που βρίσκονται κάτω από τη στέγη του αγγλικού συλλόγου μέσω του Manchester United Foundation, κάνοντάς τους μία επίσκεψη παραμονή των Χριστουγέννων.

Πέρα μάλιστα από τους επαίνους που απέσπασαν οι περισσότεροι για τη χρονιά που είχαν μέχρι στιγμής στο σχολείο, πήραν και εκλεκτά δώρα, με τον "Ίμπρακαταμπρα" να μοιράζει στον καθένα μία υπογεγραμμένη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα video game του FIFA 18 και ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

Όλα αυτά έγιναν στο μέρος που κάνουν προπονήσεις οι άσοι των "κόκκινων διαβόλων" και ήταν λογικό τα παιδιά να μείνουν ενθουσιασμένα και να μοιράζονται την εμπειρία τους μέσω των αγγλικών ΜΜΕ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Σουηδό. Άλλωστε βίωσαν εμπειρία ζωής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK