Ο Μιχιταριάν στη Γιουνάιτεντ

Ο Χένρικ Μιχιταριάν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως ενημέρωσε επίσημα η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Μιχιταριάν στη Γιουνάιτεντ

Ο 27χρονος Αρμένιος μεσοεπιθετικός πήγε στην Ντόρτμουντ το 2013 από τη Σαχτάρ και γρήγορα έκανε απόσβεση των χρημάτων που οι Γερμανοι δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν.

Συνολικά στη γερμανική ομάδα έπαιξε 136 φορές και σημείωσε 40 γκολ για να "γράψει" το όνομά στις μεταγραφικές λίστες των κορυφαίων ομάδων.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εκτίμησε τα προσόντα του παίκτη και υπέβαλλε στην Ντόρτμουντ μία πολύ μεγάλη προσφορά όπως τόνισε και ο διευθυντής των Βεστφαλών, Χανς Βάτσκε.

Οι Γερμανοί ανακοίνωσαν τη μεταγραφή και επίσημα το Σάββατο και πλέον ο Μιχιταριάν φτιάχνει βαλίτσες για το Μάντσεστερ.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ