Ο Μουρίνιο έσταξε μέλι για τον Μάρκο Σίλβα αλλά... προειδοποίησε!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Σίλβα λίγο πριν από τη μάχη τους στους "4" του League Cup στέλνοντας όμως και... προειδοποιητικό μήνυμα!

Ο Μουρίνιο έσταξε μέλι για τον Μάρκο Σίλβα αλλά... προειδοποίησε!

Πηγαίνοντας στην Αγγλία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χαλ ο Μάρκο Σίλβα κατάφερε από πολύ νωρίς να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, με τον πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ολυμπιακό να βλέπει τους Άγγλους δημοσιογράφους να τον αποκαλούν "μικρό Μουρίνιο".

Λίγο πριν την πρώτη σύγκρουση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Χαλ για τα ημιτελικά του League Cup (υπάρχει και ρεβάνς ενώ οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν σύντομα και στην Premier League) ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για τον συμπατριώτη του και δεν ήταν καθόλου φειδωλός στις δηλώσεις του.

Ο καταξιωμένος τεχνικός αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στη μέχρι τώρα προπονητική διαδρομή του 39χρονου αλλά παράλληλα ζήτησε από τα αγγλικά ΜΜΕ να αποφεύγουν τις συγκρίσεις μεταξύ των δύο τεχνικών υποστηρίζοντας ότι έτσι δεν βοηθούν τον νέο προπονητή στις "τίγρεις".

"Νομίζω πως δεν είναι καλό για τον Μάρκο να τον συγκρίνουν μαζί μου. Και δεν είναι σωστό γι' αυτόν. Μπορώ να διακρίνω μια παρόμοια καριέρα με τη δική μου γιατί ήταν σε έναν μικρό σύλλογο, την Εστορίλ πριν πάει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο Μουρίνιο έσταξε μέλι για τον Μάρκο Σίλβα αλλά... προειδοποίησε!

Κι εγώ ήμουν σε μια μικρή ομάδα στη Λεϊρία πριν πάω στην Πόρτο, συνεπώς είχαμε μια παρόμοια αρχή στην Πορτογαλία. Τα πήγε πολύ καλά, είναι έξυπνος και έχει επίπεδο. Ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει δυσκολίες με τη Χαλ.

Θα ήθελα πάρα πολύ να τα πάει καλά αλλά είναι δύσκολο να κάνει το άλμα από τον πάτο της βαθμολογίας της Premier League που βρίσκεται τώρα η ομάδα του. Του εύχομαι πραγματικά να πετύχει αλλά δεν του εύχομαι καλό ξεκίνημα, θα πρέπει να χάσει τρία ματς απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", τόνισε ο Μουρίνιο, για να προσθέσε για τον Μάρκο Σίλβα:

"Είναι γνωστός στην Πορτογαλία ως ένας από τους καλύτερους νέους τεχνικούς. Πήγε στην Ελλάδα, κατέκτησε το πρωτάθλημα και τώρα ήρθε το μεγάλο βήμα. Αυτό ήταν καλό, που δεν πήρε τη δουλειά αυτή κατευθείαν.

Τα πήγε περίφημα με μια μικρή ομάδα στην Πορτογαλία, μετά ακολούθησε η Σπόρτινγκ, μετά η Ελλάδα και το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι έμπειρος, σταθερός και ώριμος".

Ο Μουρίνιο έσταξε μέλι για τον Μάρκο Σίλβα αλλά... προειδοποίησε!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι μόνο... χαλαρά δεν θα αντιμετωπίσει ο Μουρίνιο τον πρώτο ημιτελικό του League Cup κόντρα στην Χαλ στο "Old Trafford", με τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως το δίδυμο Ιμπραχίμοβιτς-Πογμπά που πήρε ανάσες στο ματς Κυπέλλου με την Ρέντινγκ το Σάββατο, θα είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα των "κόκκινων διαβόλων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Σίλβα "έγραψε" με ατάκα για Μουρίνιο στην παρουσίασή του
Και επίσημα προπονητής της Χαλ ο Σίλβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK