Ο Μουρίνιο ξέσπασε κατά διαιτητή και παικτών!

Ποιος είδε τον Ζοζέ Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε! Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έβαλε με όλους και με όλα.

Ο Μουρίνιο ξέσπασε κατά διαιτητή και παικτών!

Την ήττα με 2-1 από την Σίτι γνώρισε στο πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο. Συνέχισε μάλιστα και την παράδοση που τον θέλει να έχει κερδίσει μόλις μία φορά τον Πεπ Γκουαρδιόλα στα τελευταία 10 ματς.

Αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ξέσπασε κατά μερικών παικτών του, χωρίς να τους ονομάσει, καθώς και κατά του διαιτητή, ο οποίος δεν του έδωσε δύο πέναλτι!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Στο 1ο ημίχρονο ήταν καλύτεροι από εμάς. Αρχίσαμε πολύ άσχημα, με μερικούς παίκτες κάτω του φυσιολογικού επιπέδου. Πρέπει να είσαι ευφυής και είχαμε ορισμένους παίκτες κάτω από το επίπεδό τους, με συνέπεια η ομάδα να πληρώσει τις συνέπειες. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες.

Ειλικρινά, είχα 2-3 παίκτες στο 1ο ημίχρονο που εάν το ήξερα, δεν θα τους έβαζα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές οι παίκτες απογοητεύουν τους προπονητές, μερικές φορές μας προσφέρουν μεγάλες εκπλήξεις. Είναι δικό μου λάθος, διότι είμαι προπονητής και οι αποφάσεις για την ενδεκάδα ήταν δικές μου.

Είμαι πολύ απογοητευμένος από τις δύο αποφάσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Μπράβο έπρεπε να αποβληθεί και να καταλογιστεί πέναλτι(σ.σ. στη φάση με τον Ρούνεϊ). Του Οταμέντι ήταν επίσης πέναλτι. Ο Οταμέντι είχε το χέρι πίσω από την πλάτη του και γνωρίζει ότι η σέντρα θα πάει εκεί, οπότε πέναλτι. Μπορείτε να το αρνηθείτε, αλλά δεν το πιστεύω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πελάτης του Γκουαρδιόλα ο Μουρίνιο
Το απίστευτο στατιστικό του Ιμπραχίμοβιτς
To LIVE CHAT για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK