Ο Μουρίνιο πέταξε μεγάλο "καρφί" για Κόντε πριν το ντέρμπι

Παραμονή του σπουδαίου ματς της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία να ρίξει λάδι στη φωτιά μέσα από... μπηχτές για τον Αντόνιο Κόντε!

United manager Jose Mourinho, left, and Chelsea's team manager Antonio Conte, right, gesture during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
United manager Jose Mourinho, left, and Chelsea's team manager Antonio Conte, right, gesture during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Πέρυσι, στην πρώτη του επιστροφή στο "Stamford Bridge" ως αντίπαλος, ο Ζοζέ Μουρίνιο είδε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δέχεται τέσσερα γκολ από την Τσέλσι και το σίγουρο είναι πως φέτος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δεχτεί νέο στραπάτσο στο Λονδίνο.

Έδειξε μάλιστα από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου ματς πως έχει διάθεση να χρησιμοποιήσει τα περίφημα mind games για να... εκνευρίσει τον αντίπαλο, με τον Πορτογάλο να κάνει λόγο για τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα του και που ο ίδιος δεν χρησιμοποιεί ως δικαιολογίες σε αντίθεση με... άλλους.

Σαφή αναφορά φυσικά στον Αντόνιο Κόντε και στο γεγονός πως αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό έχει υπογραμμίσει την απουσία των Καντέ και Μοράτα.

Manchester United coach Jose Mourinho smiles before a Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Manchester United coach Jose Mourinho smiles before a Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

"Εάν η Γιουνάιτεντ δεν δέχεται συγχαρητήρια είναι δική μου ευθύνη, θα μπορούσα να κλαίω κάθε εβδομάδα για τους τραυματίες μας και να τους θυμίζω κάθε ημέρα, σε κάθε συνέντευξη.

Είναι δική μου ευθύνη αλλά αυτός είναι ο δικός μου τρόπος για να αντιμετωπίζω τα προβλήματα, να δίνω κίνητρα και να σέβομαι τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους απόντες.

Ίσως όμως θα έπρεπε να το ξανασκεφτώ. Ξέρω ότι παραπονιέμαι για αρκετά πράγματα αλλά όχι για τους τραυματίες και ίσως έπρεπε να το κάνω.

Πιστεύω πως οποιοσδήποτε προπονητής θα μιλούσε κάθε ημέρα για τον Πογκμπά: "ωχ, δεν παίζει ο Πογκμπά. Ωχ, πότε θα επιστρέψει ο Πογκμπά; Ωχ, είμαστε 10 παιχνίδια χωρίς τον Πογκμπά.

Ωχ, όλη τη φάση των ομίλων του Champions League χωρίς τον Πογκμπά. Ωχ, όλα τα σημαντικά παιχνίδια κόντρα στην Λίβερπουλ, στην Τσέλσι και στην Τότεναμ χωρίς τον Πογκμπά".

Εγώ αντιθετα δεν μιλάω ποτέ για τον Πογκμπά, παρά μόνο όταν με ρωτάτε πως είναι. Και δεν είναι μόνο εκείνος εκτός, υπάρχουν επίσης οι Φελαϊνί, Κάρικ, Ιμπραχίμοβιτς, Ρόχο. Είναι πάρα πολλοί οι τραυματίες, για αυτό πιστεύω ότι τα πάμε εξαιρετικά", δήλωσε ο... χειμαρρώδης Μουρίνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK