Ποιος είναι ο "Ράμπο" που θέλει να... κλέψει από τη Ρεάλ ο Μουρίνιο!

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να κάνει "ψώνια" από την πρώην ομάδα του. Στόχος του Πορτογάλου είναι να "θωρακίσει" τη μεσαία γραμμή της Γιουνάιτεντ μ' έναν "Ράμπο" που... πυροβολεί ό,τι κινείται και παράλληλα σκοράρει στα κρίσιμα ματς. Δύσκολα πάντως να του επιτρέψει ο Ζιντάν να πάρει ένα δικό του παιδί.

Manchester United coach Jose Mourinho arrives on the pitch for the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United coach Jose Mourinho arrives on the pitch for the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στοχεύει να κάνει το κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απροσπέλαστο, προσθέτοντας ανάμεσα στους ποιοτικούς του χαφ και έναν σκληροτράχηλο "Ράμπο" ή "Πιτ-μπουλ", πείτε όπως θέλετε...

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τον παίκτη-κλειδί γι' αυτό το ρόλο τον έχει βρει στην πρώην ομάδα του, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ποιος είναι αυτός; Ο Κασεμίρο...

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει μπει στο στόχαστρο του "Μου" ο οποίος "καίγεται" να αποκτήσει τέτοιου είδους κεντρικό και δεν αποκλείεται -σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς- να κάνει κίνηση ακόμη και το Γενάρη για να τον αποκτήσει.

Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να ξεπεραστεί και το εμπόδιο του Ζιντάν, αφού ο Γάλλος έχει καθιερώσει τον 25χρονο στη βασική ενδεκάδα και τον εμπιστεύεται μέχρι... κεραίας!

Ο Κασεμίρο που' χει κατακτήσει τρία Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το 2021.

News 24/7

24MEDIA NETWORK