Ο Μουρίνιο τα βάζει τώρα και με τους γιατρούς της Γιουνάιτεντ!

Η νίκη επί της Σουόνσι δεν στάθηκε αρκετή για να ηρεμήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποιός θέλει να ανοίξει τώρα νέο μέτωπο. Αυτή τη φορά με το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Μουρίνιο τα βάζει τώρα και με τους γιατρούς της Γιουνάιτεντ!

Το απόγευμα της Κυριακής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με μία επιβλητική (3-0) από την Ουαλία απέναντι στην Σουόνσι που της επέτρεψε να σκαρφαλώσει στην 6η θέση της βαθμολογίας και να δώσει τέλος σε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων όμως ούτε τώρα φάινεται πως επανήλθε η ηρεμία στο στρατόπεδο των "κόκκινων διαβόλων".

Τρανή απόδειξη το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Times", σύμφωνα με το οποίο ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι έντονα δυσαρεστημένος από τα πολλά ονόματα παικτών που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του συλλόγου και θεωρεί πως σημαντική ευθύνη φέρει το ιατρικό επιτελείο.

Μετά την επικράτηση στο "Liberty" ο Πορτογάλος είχε "βγάλει στη σέντρα" τους Κρις Σμόλινγκ και Λουκ Σο κατηγορώντας τους για το γεγονός πως τέθηκαν νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού όμως σύμφωνα με την εφημερίδα, ο "Μου" θέλησε απλά να χτυπήσει το σαμάρι και όχι τον... γάιδαρο.

Ο Μουρίνιο τα βάζει τώρα και με τους γιατρούς της Γιουνάιτεντ!

"Ο Μουρίνιο είναι δυσαρεστημένος με το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει από το σύλλογο να ανοίξει φάκελο για το μεγάλο αριθμό τραυματιών που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ δεν έχει απομονώσει κάποιο άτομο από το ιατρικό τιμ, στο οποίο είναι επικεφαλής ο Στιβ ΜακΝάλι που διαθέτει τεράστια εμπειρία, αλλά είναι τρομερά απογοητευμένος που έχει χάσει παίκτες από τραυματισμούς για συνολικά 33 ημέρες αυτή τη σεζόν και ψάχνει για βελτιώσεις", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Αυτό που θα πρέπει πάντως να ανησυχεί περισσότερο είναι η κατάσταση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με την εφημερίδα "Times" να αναφέρει πως ο Σουηδός απέχει αρκετά από το να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά να τονίζει πως για αυτό δεν ευθύνεται το ιατρικό επιτελείο...

Ο Μουρίνιο τα βάζει τώρα και με τους γιατρούς της Γιουνάιτεντ!

"Ο Ιμπραχίμοβιτς έχει θέματα με τη φυσική κατάσταση από τότε που πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά αυτό έχει να κάνει με τις μεθόδους του Μουρίνιο παρά με το ιατρικό επιτελείο.

Ο Σουηδός έχει χάσει τη φρεσκάδα του από τότε που έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν και υπάρχει η πεποίθηση ότι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν κάνουν αρκετή αερόβια άσκηση στην προπόνηση, με τον Μουρίνιο να προτιμάει να χρησιμοποιεί μπάλα στο μεγαλύτερο μέρος των ασκήσεων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παίρνει... κεφάλια στην Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο
Ξέσπασμα Μουρίνιο στην Τουρκία κατά των παικτών του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK