Ο Μουρίνιο τινάζει στον αέρα το μεταγραφικό σχεδιασμό

H κόντρα του Μουρίνιο με τους Λουκ Σο και Πολ Πογκμπά έχει προβληματίσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ακούν "Ζοζέ" και το... βάζουν στα πόδια. Προβληματισμός και από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Ο Μουρίνιο τινάζει στον αέρα το μεταγραφικό σχεδιασμό
mourinho AP IMAGES

Δεν είναι είδηση πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει δύσκολο χαρακτήρα. Για την ακρίβεια είτε θα τον λατρέψεις, είτε θα τον μισήσεις. Το κακό για τον Πορτογάλο είναι πως το ίδιο ισχύει και με τους ποδοσφαιριστές που συνεργάζεται.

Μόνο που όταν οι κόντρες με ακριβοπληρωμένες μεταγραφές, συνδυαστούν με αποτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι, τότε το αποτέλεσμα είναι ανησυχητικό. Σε σημείο που πλέον το διοικητικό συμβούλιο της Γιουνάιτεντ, φέρεται να έχει μετανιώσει που ανανέωσε το συμβόλαιο του Special One.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ακόμα και μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας, είναι απογοητευμένα με τη συμπεριφορά του Μουρίνιο απέναντι στον Λουκ Σο, θεωρώντας πως ο έμπειρος προπονητής είναι άδικος με τον 22χρονο άσο, ο οποίος κόστισε πάνω από 33.000.000€ το 2014.

Όσον αφορά τον Πολ Πογκμπά του δίνουν ένα δίκιο, καθώς ο Γάλλος μέσος έχει δείξει δείγματα ασέβειας προς το πρόσωπο του Μουρίνιο, ενώ και οι εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο είναι απογοητευτικές.

Όπως και να έχει, ο Πορτογάλος έχει ξοδέψει πάνω από 300.000.000€ σε μεταγραφές, τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα, οπότε μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει στο τέλος. Οι παίκτες ή ο προπονητής;

Οι Άγγλοι πάντως ανησυχούν και για το μέλλον, αφού παίκτες και μάνατζερ δεν θέλουν να... μπλέξουν με τον "περίεργο" Πορτογάλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK