Ο Μπεγί τόλμησε να πει "f@#$ off" στον Ζλάταν και να τι συνέβη

Ο Ιμπραχίμοβιτς αποχαιρέτησε την Γιουνάιτεντ με ποστάρισμα στο Instagram, η ομάδα απάντησε με σχόλιο και ακριβώς από κάτω ο Έρικ Μπεγί έγραψε... "f@#$ off" στον πρώην συμπαίκτη του! Αργότερα, ο Ιβοριανός ανέβασε βίντεο μαζί με τον... τιμωρό Ζλάταν!

Ο Μπεγί τόλμησε να πει "f@#$ off" στον Ζλάταν και να τι συνέβη

Ο χρόνος είναι ανίκητος και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχοντας κλείσει τα 36 του χρόνια, κουβαλώντας παράλληλα έναν σοβαρό τραυματισμό, δεν μπορεί πια να σταθεί ως βασικό στέλεχος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός είναι και ο λόγος που αποχώρησε από την ομάδα, υπογράφοντας στους Γκάλαξι στις ΗΠΑ.

Βέβαια, ο Σουηδός δεν... έφυγε έτσι απλά, αλλά πέρασε μία βόλτα από τα αποδυτήρια με σκοπό να αποχαιρετήσει από κοντά τους πρώην συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ των "κόκκινων διαβόλων".

Προτού συμβεί αυτό, όμως, είδε (όπως και όλοι οι υπόλοιποι) με έκπληξη τον Έρικ Μπεγί να του γράφει "f@#$ off" στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στο Instagram! Θέλει πολύ... θάρρος και θράσος για να το κάνεις αυτό στον Ζλάταν και ο Ιβοριανός δεν... μάσησε.

Όταν όμως είδε από κοντά τον Ζλάταν, μάλλον... τρόμαξε και ανέβασε νέο βίντεο μαζί με τον Σουηδό να του ζητάει τα... ρέστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK