Ο Μπολτ θέλει τον Κλοπ στη Γιουνάιτεντ

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Γιουσέιν Μπολτ παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην μέτρια πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως ο Γίργκεν Κλοπ θα ταίριαζε περισσότερο στους "Κόκκινους Διαβόλους" από τον Λουίς φαν Χάαλ.

Ο Μπολτ θέλει τον Κλοπ στη Γιουνάιτεντ

Ο Γουσέιν Μπολτ είναι γνωστός υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επομένως, η άποψή του έχει τη... σημασία της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "ΤV2 Norway" ο -έξι φορές- χρυσός Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην μέτρια πορεία των "Κόκκινων Διαβόλων", κάνοντας δριμεία κριτική στον Λουίς φαν Χάαλ, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε στην ομάδα τον Γίργκεν Κλοπ.

"Η σεζόν είχε αρκετές μεταπτώσεις. Δεν θα έλεγα πως είμαι χαρούμενος. Πιστέυω πως πολύ παίκτες δεν θέλουν να αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Λουίς φαν Χάαλ. Δεν θέλουν να παίζουν για χάρη του", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Παίζει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, στο οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι συνηθισμένη. Δεν λέω πως δεν είναι καλός προπονητής, όμως δεν νομίζω πως ταιριάζει στην ομάδα".

"Προσωπικά, θεωρώ πως ο καταλληλότερος είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γίργκεν Κλοπ. Θα ήθελα να τον δώ στη Γιουνάιτεντ γιατί έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και θέλει πραγματικά να προσφέρει θέαμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK