"Ο Ντι Μαρία πουλήθηκε γιατί είναι άσχημος!"

Τα 82 εκατομμύρια ευρώ που έβαλε στα ταμεία της δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που η Ρεάλ Μαδρίτης πούλησε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Άνχελ Ντι Μαρία. Σύμφωνα με τον Κάρλες Ρέσακ σε αυτό έπαιξε ρόλο και η... εμφάνιση του παίκτη!

"Ο Ντι Μαρία πουλήθηκε γιατί είναι άσχημος!"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τίναξε το καλοκαίρι την μπάνκα στον αέρα για να πάρει από την Ρεάλ Μαδρίτης τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος παρά το γεγονός πως ταλαιπωρείται από τραυματισμούς από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο "Ολντ Τράφορντ", εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.

Σύμφωνα με τον πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Ρέσακ, ο λόγος που οι "μερένγκες" προχώρησαν στην πώληση του παίκτη δεν ήταν μόνο τα εκατομμύρια ευρώ που έβαλαν στα ταμεία τους αλλά και η... εμφάνισή του.

"O Φλορεντίνο Πέρεθ κοιτάει την αγορά και θέλει μια ομάδα με Γκαλάκτικος που θα θαυμάζουν όλοι. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;", δήλωσε αρχικά ο Ρέσακ και συνέχισε. "Ο Ρονάλντο είναι η ναυαρχίδα της ομάδας. Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε και ο Ντι Μαρία είναι πολύ άσχημοι για την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι διαφορετικοί από τον Τόνι Κρόος και τον Χάμες Ροντρίγκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK