Ο Πογκμπά επέλεξε 7 καλύτερους μέσους από αυτόν και τρέλανε τους πάντες με μία επιλογή του!

Ποιους θεωρεί καλύτερους μέσους από εκείνον ο Πογκμπά; Ο Γάλλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε επτά ονόματα, με το ένα εξ αυτών να προκαλεί τεράστια έκπληξη (VIDEO).

Manchester United's Paul Pogba applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στα 25 του χρόνια και με εμπειρία από δύο κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και δύο ομάδες κολοσσούς, τις Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Πογκμπά είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος παίκτης, ωστόσο δεν παραγνωρίζει πως ο εχθρός του καλού είναι το... καλύτερο.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το ποιους παίκτες θεωρεί καλύτερους από εκείνον που παίζουν στην ίδια θέση, δεν είχε πρόβλημα να τους ονοματίσει, με μία πάντως επιλογή του να ξαφνιάζει άπαντες.

"Υπάρχει καταρχήν ο Αντρές Ινιέστα που έχει μία εκπληκτική καριέρα. Είναι επίσης και οι Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος, Νταβίντ Σίλβα, Κέβιν Ντε Μπράινε και Γιαγιά Τουρέ", δήλωσε αρχικά ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε συνέντευξη που έδωσε στο "Canal Plus", με τον 7ο παίκτη της λίστας του να είναι πάντως ένα όνομα που ουδείς περίμενε να ακούσει...

"Ακόμα και ο Αμπού Ντιαμπί είναι καλύτερος από μένα. Παίκτης box-to-box, ήταν εξαιρετικός αλλά δυστυχώς είχε πολλούς τραυματισμούς.

Κοιτάξτε τον όταν ήταν στην Άρσεναλ, ήταν εξαιρετικός. Ο κόσμος τον ξεχνάει. Στην εθνική Γαλλίας ήταν τεράστιος. Του έχω μεγάλο σεβασμό.

Δεν θα τον ξεχάσω, έμαθα πολλά από αυτόν". Σημειώνεται πως μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια στην Άρσεναλ ο Ντιαμπί επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μαρσέιγ όμως εκεί ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έτσι είχε μόλις 5 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα μέσα σε μία διετία (2015-17).

Το αποτέλεσμα είναι να ψάχνει για ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι αν και είναι μόλις 32 ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK