Ο Πογκμπά βρήκε παρηγοριά στην... Τζούλια Ρόμπερτς!

Ο Πολ Πογκμπά είδε την ManUtd να την... πατάει για πολλοστή φορά στο "Old Trafford", αυτή τη φορά από την Γουέστ Χαμ, ωστόσο βρήκε παρηγοριά στην Τζούλια Ρόμπερτς (PHOTOS)!

Ο Πογκμπά βρήκε παρηγοριά στην... Τζούλια Ρόμπερτς!

Κατάφερε απέναντι στην Γουέστ Χαμ να βγάλει την πρώτη του ασίστ στη Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σκόρερ με κεφαλιά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς), παρόλα αυτά ο Πολ Πογκμπά δεν μπόρεσε να τη συνδυάσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Μουρίνιο να μένει στο 1-1 με τα "σφυριά" που σήμανε την τέταρτη σερί εντός έδρας ισοπαλία της στο πρωτάθλημα!

"Ίσως και να μας έχουν ρίξει κάποια κατάρα", έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Γάλλος άσος στο φινάλε της αναμέτρησης προσπαθώντας να εξηγήσει το απίστευτο σερί των ισοπαλιών που έχει φέρει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, με τον ίδιο πάντως να φαίνεται πως είναι αρκετά τυχερός.

Ο Πογκμπά βρήκε παρηγοριά στην... Τζούλια Ρόμπερτς!

Και αυτό γιατί λίγες ώρες μετά το ματς είχε την ευκαιρία να συναντήσει την Τζούλια Ρόμπερτς, καθώς η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ είχε βρεθεί στο "Old Trafford" για να παρακολουθήσει το παιχνίδι μαζί με το σύζυγο και τα τρία παιδιά της.

Μετά το τελικό σφύριγμα είχε την ευκαιρία να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο και να βγάλει αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες αλλά και να συζητήσει με τους Ρούνεϊ και Κάρικ ενώ στον Πογκμπά χάρισε λίγο αργότερα ένα φιλί στο μάγουλο, με τον παίκτη να "αποκαλύπτει" την ιδιαίτερη στιγμή μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram, κάνοντας το εξής σχόλιο:

"Πολύ τυχερός που πήρα αυτό το φιλί. Σήμερα γνώρισα όχι μόνο μία σπουδαία ηθοποιό αλλά επίσης μία υπέροχη γυναίκα. Ποιός είναι τυχερός τώρα;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

To ντροπιαστικό ρεκόρ του Μουρίνιο!
Μαύρο χάλι η Γιουνάιτεντ, πρωταθλητής στα... πρόστιμα ο Μουρίνιο!
Η "Pretty Woman" στις εξέδρες του "Old Trafford"!
Ούτε τώρα! Αρνητικό ρεκόρ ισοπαλιών για τη Γιουνάιτεντ
Κίτρινη στον Πογκμπά για "θέατρο" και νέα αποβολή Μουρίνιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK