Ο Ραϊόλα "ψήνει" τον Μουρίνιο να πάρει τον Μπαλοτέλι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ό,τι περνάει από το χέρι του για να "ψήσει" τον Ζοζέ Μουρίνιο να πάρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μάριο Μπαλοτέλι κάνει ο μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα.

Ο Ραϊόλα "ψήνει" τον Μουρίνιο να πάρει τον Μπαλοτέλι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δυσκολεύεται να βρει ομάδα στην Ιταλία, όμως σύμφωνα με την " Gazzetta dello Sport" δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που δεν υπογράφει κάπου.

Ο 26χρονος επιθετικός που δεν υπολογίζεται από τη Λίβερπουλ και έχει ακουστεί κατά καιρούς και στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, περιμένει τις κινήσεις του δαιμόνιου ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

Ο μάνατζέρ του λοιπόν ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φέτος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις μεταγραφές των Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά και Μιχιταριάν φαίνεται πως θέλει τώρα να βάλει στην ομάδα ακόμη έναν πελάτη του.

Όπως αναφέρεται στο ιταλικό ρεπορτάζ ο Ραϊόλα προσπαθεί να ψήσει τον Μουρίνιο που έχει ξανασυνεργαστεί με τον Μπαλοτέλι στην Ίντερ, πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον αναγεννήσει.

Αυτό που ξεχνάνε όμως είναι πως ο Μουρίνιο σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε χαρακτηρίσει τον Μπαλοτέλι ως έναν από τους πιο προβληματικούς παίκτες που έχει συνεργαστεί:

"Τον Μάριο; Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για τον Μπαλοτέλι. Διακόσιες σελίδες για τα δύο χρόνια που συνεργαστήκαμε. Αλλά δεν θα ήταν δράμα, θα ήταν κωμωδία.

Ο Ραϊόλα "ψήνει" τον Μουρίνιο να πάρει τον Μπαλοτέλι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Θυμάμαι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στο Καζάν με τη Ρούμπιν για το Champions League (1-1 τελικό σκορ) είχα ξεμείνει από επιθετικούς. Δεν είχα ούτε τον Μιλίτο, ούτε τον Ετό, μόνο τον Μπαλοτέλι. Τον έβαλα βασικό στο πρώτο ημίχρονο και πήρε κίτρινη κάρτα, οπότε στα αποδυτήρια ξόδεψα περίπου 14 από τα 15 λεπτά, λέγοντάς του:

Σε παρακαλώ Μάριο, μην πάρεις κι άλλη κίτρινη, δεν έχω παίκτη να βάλω. Μίλαγα μόνο στον Μάριο και του έλεγα μην αγγίξεις κανένα, αν χάσεις την μπάλα μην κάνεις τίποτα, αν ο διαιτητής κάνει λάθος μην κάνεις τίποτα. Και τελικά στο 46' πήρε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε!"

Παράλληλα όμως εκτός από τον Μουρίνιο, η παρουσία του Ζλάταν στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να βοηθήσει τον Σούπερ Μάριο. Άλλωστε όταν μιλάει ο Ιμπραχίμοβιτς, δεν μπορείς να κάνει και πολλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK