O Ρούνεϊ ξανά στην Έβερτον με 50%... μείωση!

Δεκατρία χρόνια απ'τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ επιστρέφει στο "Goodison Park" για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Έβερτον. Διαβάστε το story.

Manchester United's Wayne Rooney, left and Manchester United's Phil Jones react after conceding a goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Sunday, May 7, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Wayne Rooney, left and Manchester United's Phil Jones react after conceding a goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Sunday, May 7, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η μεγάλη επιστροφή! Δεκατρία χρόνια αφότου άφησε το "Goodison Park" για να μετακομίσει στο "Old Trafford" πρωταγωνιστώντας σε ένα deal αξίας 26.500.000 λιρών, ο Γουέιν Ρούνεϊ μετράει αντίστροφα για να φορέσει ξανά τα μπλε επιστρέφοντας στην ομάδα που αγαπούσε όταν ήταν μικρό παιδί.

O Ρούνεϊ ξανά στην Έβερτον με 50%... μείωση!
© SKY SPORTS

Το απόγευμα του Σαββάτου ο 31χρονος επιθετικός εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο των "ζαχαρωτών", στο Χέιλγουντ του Λίβερπουλ, και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει.

O Ρούνεϊ ξανά στην Έβερτον με 50%... μείωση!
© SKY SPORTS

Τα ίδια ρεπορτάζ αποκαλύπτουν πως ο Ρούνεϊ δέχτηκε μείωση 50% στο μισθό του για να πραγματοποιηθεί το deal (από 300.000 λίρες την εβδομάδα θα παίρνει γύρω στις 150.000 λίρες) ενώ από την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε να καλύψει μέρος από το κασέ του παίκτη για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην Έβερτον.

O Ρούνεϊ ξανά στην Έβερτον με 50%... μείωση!
© SKY SPORTS

Ακόμα και έτσι ο 31χρονος άσος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ της Έβερτον, με τον Ρούνεϊ να προλαβαίνει στα 13 χρόνια παρουσίας του στο Μάντσεστερ να ανεβαίνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 253 γκολ, αφήνοντας στη 2η θέση τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

O Ρούνεϊ ξανά στην Έβερτον με 50%... μείωση!
© MARK LEECH - OFFSIDE

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK