Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ζλάταν και οι φόβοι του Μουρίνιο

Μεγάλος άτυχος της βραδιάς ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να φαίνεται αρκετά απαισιόδοξος στις δηλώσεις του.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ωστόσο "έχασε" τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Το βαρύ πυροβολικό του Ζοζέ Μουρίνιο σε μια προσπάθεια για κεφαλιά, προσγειώθηκε άτσαλα στο χορτάρι και τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο.

Ο 35χρονος Ζλάταν σωριάστηκε και οι κραυγές του από τον πόνο ανησύχησαν όλους τους φίλους της Γιουνάιτεντ. Τελικά αποχώρησε υποβασταζόμενος με τον Πορτογάλο προπονητή του να φοβάται για μεγάλο και σοβαρό τραυματισμό:

"Δεν είναι ένας εύκολος τραυματισμός. Θέλω να περιμένω όμως να δω τι θα πουν και οι γιατροί. Είμαι προπονητής όχι γιατρός. Πάντως τα νέα είναι αρνητικά νομίζω".

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του Ζλάταν, το twitter κατακλύστηκε από σχόλια οπαδών του, αλλά και της Γιουνάιτεντ οι οποίοι φοβούνται πολύ για το μέλλον του πιο "καυτού" στράικερ της ομάδας.

Είναι άλλωστε 35 ετών και είναι σχεδόν σίγουρο ότι η φετινή σεζόν "χάνεται". Μένει να δούμε αν και πώς θα επιστρέψει. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ τελειώνει τον Ιούνιο.

AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK