Ο Ζλάταν ξεκινάει την επιστροφή του από... πισίνα στο Μαϊάμι!

Έχει μεγάλο δρόμο μπροστά του, αφού η ρήξη χιαστών θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες. Ο Ζλάταν όμως δείχνει... ταύρος και ξέγνοιαστος, ενώ χαλαρώνει με την παρέα του σε πισίνα στο Μαϊάμι (PHOTOS).

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, center right, leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, center right, leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ακόμα και την αποκατάσταση την κάνει με... στυλ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο εκκεντρικός σούπερ σταρ έχει "μπει στα πιτς" και θα μείνει εκεί για αρκετό καιρό, μετά τη ρήξη χιαστών που έπαθε στον αγώνα με την Άντερλεχτ.

Ο 35χρονος αναγκάστηκε να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να εγχειριστεί, και τώρα πλέον... απολαμβάνει τις στιγμές του εκτός γηπέδων. Ο Σουηδός "πιάστηκε στα πράσα" σε πισίνα στο Μαϊάμι να χαλαρώνει με φιλική παρέα και το πόδι του να μην έχει εμφανώς συνέλθει από το χειρουργείο.

Ο Ζλάταν ξεκινάει την επιστροφή του από... πισίνα στο Μαϊάμι!
Ο Ζλάταν ξεκινάει την επιστροφή του από... πισίνα στο Μαϊάμι!

Ο πρώην παίκτης της Παρί μοιάζει να μην "σκοτίζεται" τόσο για το μέλλον της καριέρας του, με πολλές ομάδες του MLS να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ κανένας δεν μπορεί να διαγράψει μία ενδεχόμενη επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK