Ο Ζοζέ πάει να "κατακλέψει" τη Γιουβέντους

Ο Μουρίνιο θέλει να εκμεταλλευτεί την πίεση που ασκεί η Γιουβέντους για την απόκτηση Νταρμιάν και αντί για χρήματα ζήτησε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή! Πού κοστίζει πολλά περισσότερα. Θα το δεχθούν οι "μπιανκονέρι";

Manchester United head coach Jose Mourinho walks from the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson)
Mourinho AP IMAGE

Τον Ματέο Νταρμιάν ο Μουρίνιο τον δίνει ευχαρίστως στη Γιουβέντους. Πλάγιος μπακ που δεν πολυπαίζει, περισσεύει (μάλλον) στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ.

Επειδή όμως ο Πορτογάλος είναι έξυπνος θέλει να βγει όσο πιο ωφελημένος γίνεται από τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία. Γι' αυτό και ζήτησε από τους "μπιανκονέρι" έμψυχο αντάλλαγμα, όχι χρήματα. Ποιο όνομα έριξε στο τραπέζι; Αυτό του Μάριο Μάντζουκιτς, όπως διαβάσαμε στον αγγλικό Τύπο.

Τι θα τον κάνει μαζί με τον Λουκακού, τον Ράσφορντ, τον Σάντσες και τον Μαρσιάλ, ένας Μουρίνιο ξέρει.

Πιθανόν αυτή η επιλογή του να δηλώνει την απόφασή του να παραχωρηθεί ο νεαρός Γάλλος. Ο οποίος για τον Πορτογάλο προπονητή είναι ο τελευταίος στην ιεραρχία των επιθετικών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK