Οι απίστευτες απαιτήσεις του φαν Χάαλ! Τα άλλαξε όλα σε 15 μήνες...

Ο Λουίς φαν Χάαλ έχει αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητα των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους τελευταίους 15 μήνες. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και θα καταλάβετε.

Οι απίστευτες απαιτήσεις του φαν Χάαλ! Τα άλλαξε όλα σε 15 μήνες...

Στο υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες. Και, πιστέψτε μας, σ' αυτόν τον τομέα, στην εμμονή δηλαδή ακόμα και στην τελευταία λεπτομέρεια, ο Λουίς φαν Χάαλ είναι...καθηγητής.

Οταν ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, διαπίστωσε, προς δυσάρεστη έκπληξή του, ότι τα γήπεδα δεν είχαν τον ίδιο χλοοτάπητα με τον αγωνιστικό χώρο του "Ολντ Τράφορντ".

Αμέσως έδωσε εντολή να γίνει η σχετική αντικατάσταση και ενώ η αποστολή βρισκόταν στις ΗΠΑ για φιλικά παιχνίδια το προπονητικό κέντρο "φορούσε" το χλοοτάπητα του "Θεάτρου των Ονείρων".

Επίσης, πάντα κατόπιν επιθυμίας του Ολλανδού, τοποθετήθηκαν προβολείς (μέχρι τότε δεν υπήρχαν) για να διεξάγονται βραδινές προπoνήσεις ενώ απομάκρυνε από το χώρο το παιδικό σταθμό (τον έστειλε στο " Ολντ Τράφορντ" για να μεγαλώσει το ιατρείο.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν φυτεύτηκαν μεγάλα δέντρα γύρω από το προπονητικό κέντρο έτσι ώστε να βρίσκουν αντίσταση οι άνεμοι, άλλη μία απαίτηση του φαν Χάαλ.

Στο φαγητό δε ο Ολλανδός έχει περίεργα γούστα. Εχει διατάξει το προσωπικό που δεν έχει άμεση σχέση με τον ποδοσφαιρικό τμήμα να μην τρώει με τους ποδοσφαιριστές ενώ η σειρά με την οποία κάθονται οι παίκτες στα τραπέζια είναι απολύτως συγκεκριμένη και προάγει, κατά τον φαν Χάαλ, τις μεταξύ τους σχέσεις

Οσο για το "Ολντ Τράφορντ;" Εκεί ο φαν Χάαλ έχει πλέον το δικό του προσωπικό lounge χώρο όπου περνά χρόνο με την οικογένειά του. Και αν έχει νικήσει, μπορεί να κεράσει τον αντίπαλο προπονητή ένα κρασί μετά τη λήξη..

News 24/7

24MEDIA NETWORK