Οι οπαδοί βρήκαν τον "νέο Φελαϊνί" και τον συγκρίνουν με ... Μέσι και Μπεστ!

Ο Ταχίτ Τσονγκ έκανε το ντεμπούτο του με την Κ-23 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ηλικία 18 ετών και κατάφερε να... τρελάνει τους οπαδούς των "διαβόλων". Δείτε PHOTOS+VIDEO!

Οι οπαδοί βρήκαν τον "νέο Φελαϊνί" και τον συγκρίνουν με ... Μέσι και Μπεστ!

Είναι δυνατόν από μία και μόνο εμφάνιση σε έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας παίκτης να κερδίσει την αγάπη του κοινού και να εισπράξει διθυραμβικά σχόλια στα social media;

Μην προτρέξετε να απαντήσετε αρνητικά. Ο Τάχιτ Τσονγκ τα κατάφερε, με τον 18χρονο μέσο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κ-23 απέναντι στην Τότεναμ και να είναι εντυπωσιακός, στέλνοντας ηχηρό "μήνυμα" στον Ζοζέ Μουρίνιο που είδε το ματς από τις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ".

Οι οπαδοί βρήκαν τον "νέο Φελαϊνί" και τον συγκρίνουν με ... Μέσι και Μπεστ!
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Με το Νο 7 στην πλάτη, ο νεαρός άσος άνοιξε το σκορ για τους "κόκκινους διαβόλους" και ήταν διαρκής πηγή κινδύνων για την άμυνα της Τότεναμ, με το μόνο αρνητικό στην υπέροχη πρώτη βραδιά του με την κόκκινη φανέλα να είναι η νίκη των Λονδρέζων με σκορ 3-1.

Ενδιαφέρον όσον αφορά στον Τσονγκ έχει το γεγονός ότι προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Φέγενορντ και από εκεί τον απέκτησε το 2016 η Γιουνάιτεντ ενώ ένας σοβαρός τραυματισμός τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 10 μήνες.

Επέστρεψε όμως με... άγριες διαθέσεις και οι φίλοι της Γιουνάιτεντ αποθέωσαν τον... κλώνο του Φελαϊνί, με κάποιους μάλιστα να τον συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι και τον Τζορτζ Μπεστ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΑΧΙΤ ΤΣΟΝΓΚ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK