Οι Βραζιλιάνοι "μάγοι" εύχονται στον Ίμπρα γρήγορη ανάρρωση

Ο Ιμπραχίμοβιτς έχει μπροστά του μακρύ δρόμο για να αναρρώσει, με πολλούς να μιλούν ακόμα και για άδοξο τέλος στην καριέρα του. Ο 35χρονος δεν το βάζει κάτω, με δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές να του δίνουν... δύναμη (PHOTOS).

United's Zlatan Ibrahimovic walks on the pitch before the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
United's Zlatan Ibrahimovic walks on the pitch before the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Στα 35 του έχει καταφέρει να τους διαψεύσει όλους. Του έλεγαν πως δεν θα έκανε τίποτα στην Αγγλία και θα έφευγε ως αποτυχημένος, αλλά ο Ίμπρα έκλεισε τα αυτιά και έβαλε 28 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τώρα έχει μπροστά του έναν Γολγοθά, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις για την ανάρρωση από τη ρήξη χιαστών που έπαθε, κάνουν λόγο για απουσία 9 έως 12 μήνες. Συνεχίζει όμως να μην το βάζει κάτω, κάνοντας και μεγάλους παίκτες που κόσμησαν τα ευρωπαϊκά γήπεδα να υποκλιθούν στην υπομονή του και να του ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση.

Ο λόγος για τον Ρονάλντο και τον Ροναλντίνιο, με τους Βραζιλιάνους "μάγους" της μπάλας να στέλνουν τις ευχές τους στον Σουηδό στράικερ.

" Φίλε μου Ζλάταν, σου εύχομαι δύναμη για αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ελπίζω να επιστρέψεις γρήγορα πίσω και να σε δούμε σύντομα, να σε απολαύσουμε με τις ποδοσφαιρικές σου ικανότητες" έγραψε ο Ροναλντίνιο ενώ ο δε Ρονάλντο πόσταρε: " Ίμπρα, η θετική μου σκέψη βρίσκεται στο να έχεις μία γρήγορη επάνοδο και να γυρίσεις πίσω ακόμα πιο δυνατός. Η δύναμή σου είναι στη θέλησή σου! Έχεις την υποστήριξή μου και το σεβασμό που αντιμετωπίζεις τον τραυματισμό με πνεύμα μαχητή".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK